Kerstbomen in alle soorten en maten vind je bij Van Kammen Tuinplanten
Kerstbomen in alle soorten en maten vind je bij Van Kammen Tuinplanten

Van Kammen Tuinplanten klaar voor kerst

Algemeen

HURDEGARYP - Nu sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken, is het in veel huishoudens weer tijd om een kerstboom uit te zoeken. Een kerstboom kiezen wordt voor steeds meer gezinnen een speciaal dagje-uit, want bij sommige kerstboomaanbieders mag je zelf je boom uitkiezen én neerzagen. Dat kan ook bij Van Kammen Tuinplanten in Hurdegaryp. 

Hoewel de lente bij Van Kammen Tuinplanten altijd het drukst is, zijn de dagen voor kerst ook keihard werken voor de mensen van het tuincentrum aan de Rijksstraatweg 138 in Hurdegaryp. Op hun ruime terrein bieden ze verschillende soorten kerstbomen aan. Uiteraard vindt u hier de traditionele fijnspar en de Servische blauwspar, maar Van Kammen Tuinplanten heeft ook oog voor moderne trends in de wereld van de kerstbomen. Een mooi voorbeeld is de Nordmann, een nieuwe, trendy kerstboomsoort dat in het buitenland al steeds populairder wordt. Nordmannen zijn daar geliefd omdat de naalden niet prikken en omdat de boom minder naalden verliest in huis. 

Bij Van Kammen Tuinplanten bieden ze kerstbomen op twee verschillende manieren aan. Je kan kiezen voor een kerstboom met kluit of een gezaagde kerstboom die je kan neerzetten met een systeem. Kerstbomen met kluit kun je na de kerst ook weer terugplanten in de tuin, gezaagde kerstbomen zijn weer handig omdat ze makkelijker te verplaatsen zijn en doordat de kluit ontbreekt heb je minder modder in huis. 

Van de vensterbank tot de kerk

Qua formaten is er voor iedereen wat wils in Hurdegaryp. Je vindt er de kleinste kerstboompjes die passen in de vensterbank, tot de allergrootsten die niet zullen misstaan in een kerk of landhuis. De bomen van Van Kammen Tuinplanten komen vaak uit Denemarken en Duitsland en zijn dus van goede kwaliteit. 

Bij Van Kammen Tuinplanten mag je zelf een boom uitzoeken. Daarbij geldt natuurlijk, hoe eerder je een boom komt uitzoeken, hoe meer keuze je hebt. Weet u al waar u dit jaar voor kiest? Een traditionele fijnspar, of moderne Nordmann of toch voor een futuristisch ceder boom. Vorig jaar zagen ze deze unieke boom opeens erg populair worden. Een ceder boom lijkt op geen enkele manier op de traditionele boom, die vaak driehoekig is. Het is eerder een tak met een paar kleine zijtakjes. Dat geeft de boom een minimalistische en moderne look, echt even wat anders! 

Zeven verschillende soorten kerstbomen én verkrijgbaar in veel verschillende maten, dat vindt u bij Van Kammen Tuinplanten. Haalt u binnenkort ook de kerst in huis? Neem dan zeker even een kijkje!

Van Kammen Tuinplanten

Rijksstraatweg 138
www.vankammentuinplanten.nl
0511 401007