Afbeelding

Reina Hilarides van Care for Women Leeuwarden Noordwest helpt u graag!

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Heeft u klachten die passen bij de overgang en wilt u daar van af? Of heeft u elke maand last van uw menstruatie en bent u dat helemaal zat? Care for Women Leeuwarden Noord West kan u wellicht helpen! 

Care for Women is een landelijke organisatie die zich heeft gespecialiseerd in vrouwengezondheid, vooral gericht op de hormoonhuishouding. Op hun eigen opleidingsinstituut verzamelen ze onderzoeken en informatie over de hormoonhuishouding van de vrouw, ontwikkelen ze voedingssupplementen en leiden ze specialisten op die na de opleiding in heel Nederland andere vrouwen helpen met hun hormonen. 

Reina Hilarides is één van de mensen die de opleiding volgde en nu werkzaam is als Care for Women Specialiste. In haar praktijk in Leeuwarden Noordwest helpt ze vrouwen. “Vrouwen komen bij mij met een scala aan klachten. Bij de overgang hebben ze bijvoorbeeld last van opvliegers, voelen zich somber, zijn erg vergeetachtig of hebben problemen met de spijsvertering. Jongere vrouwen komen met problemen bij de menstruatie, zoals PMS (Premenstrueel syndroom), PMDD (premenstrueel dysforic disorder) of hevig bloedverlies.” Samen met de cliënt brengt Reina in beeld hoe ze de klachten kunnen verminderen. “Het is vaak een combinatie van levensstijladvies, gericht op  beweging en ontspanning, voedingsadvies (bijvoorbeeld minder suiker en vlees eten) en supplementen.” Reina richt zich op de drie grootste klachten: “Want als je die aanpakt, verdwijnen andere klachten meestal ook.” Een behandeling bij Care for Women Leeuwarden Noordwest wordt, afhankelijk van de zorgverzekeraar, (gedeeltelijk) vergoed door een aanvullende zorgverzekering. Daarbij komt dat er vaak niet veel consulten nodig zijn, gemiddeld drie tot vier.

Meer weten over Care for Women Leeuwarden Noordwest, neem een kijkje op www.careforwomenleeuwardennoordwest.nl of neem contact op met Reina. Bel met 06 34001636 of mail naar r.hilarides@careforwomen.nl. Op woensdag 17 en vrijdag 19 november tussen 15-17 uur biedt Reina een gratis kennismakingsconsult van 15 minuten aan. Wel graag van tevoren reserveren.