Afbeelding

Dé woonwinkel waar je terecht kunt voor de gehele inrichting van je woning

Wonen

STIENS - Al dertig jaar is het bedrijf Kars actief in de woninginrichting branche. Het assortiment wordt steeds meer uitgebreid, zodat je nu echt voor alles wat je nodig hebt in je woning terecht kunt op één adres. Bij Kars staat kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service op de eerste plaats.

Colors@Home Kars is specialist in alles voor de aankleding van je woning. In de vloerencategorie kun je bijvoorbeeld terecht voor tapijt, laminaat, vinyl, Marmoleum, PVC, echte houten vloeren en binnenkort ook kurkvloeren. Veel van deze vloertypes worden ook weer gebruikt bij de traprenovatie wat Colors@Home Kars ook aanbiedt. Bij de winkel kan je je gehele trap zelf samenstellen. Van materiaal tot verschillende designs tot de gewenste kleur die jij voor ogen hebt. Creëer rust door dezelfde vloer die in de hal of woonkamer ligt door te laten lopen op de trap, of kies juist voor iets anders voor meer contrast. Alles is mogelijk!

Daarnaast is er ook een ruim assortiment van raambekleding te vinden in de showroom in Stiens. Ze hebben een ruim aanbod in gordijnen en inbetweens.  In de winkel vind je de nieuwste producten en opties op het gebeid van raamdecoratie én alles wordt op maat gemaakt en gemonteerd. Denk bijvoorbeeld aan elektrisch bedienbare raamdecoratie en rails, LiteRise jaloezieën met topdown-functie en easy fit raamdecoratiesystemen zodat er niet in de kozijnen geboord hoeft te worden. Voor elke unieke situatie zoekt het team van Kars graag met jou naar de meest passende en geschikte mogelijkheid.

Tot slot kun je natuurlijk ook terecht voor deur- en raamhorren, buitenzonwering, meubelen, woonaccessoires, karpetten en behang. Kom gerust eens langs om eens een kijkje te nemen in de geheel vernieuwde showroom aan de Bredyk in Stiens.

Colors@Home Kars – CozyHomes

Bredyk 27
9051HZ Stiens
058-2571107
www.karscolorsathome.nl
www.cozyhomes.nl

Colors@Home Kars – CozyHomes in Stiens: