Afbeelding
Foto: Rob Dijkstra

Bourguignon heeft alle middelen en diensten in huis voor een zorgeloze reis

Algemeen AUTOTESTDAG 2021

Bourguignon staat bekend als een hecht familiebedrijf. “We zijn de meest ontzorgende mobiliteitsaanbieder van Noord Nederland voor particulieren en bedrijven. Dat doen we met de beste en de meest gepassioneerde medewerkers die een onberispelijke service willen leveren”, vertelt verkoopadviseur Twan Smit.

Bourguignon heeft alle middelen en diensten in huis

Er is meer nodig dan alleen een goede betrouwbare auto om veilig bij punt B te arriveren. “Bourguignon heeft alle middelen en diensten in huis voor een zorgeloze reis. Onze adviseurs ontzorgen mensen voor, tijdens en na de aanschaf van een nieuwe auto. Dankzij onze betrokkenheid en kennis van mobiliteit, kunnen we een oplossing aanbieden die volledig is afgestemd op de behoefte van een klant.”  

Invulling van mobiliteit verandert

De invulling van mobiliteit verandert. “Bij Bourguignon zien we een transitie naar niet-fossiele energiedragers voor voertuigen. Bourguignon streeft naar een volledige integratie van deze en toekomstige mobiliteitsvormen. De Audi Q4 en Skoda Enyaq zijn 100% elektrische auto’s en vallen daarmee binnen de transitie naar niet-fossiele energiedragers.”

“Er is meer nodig dan alleen een goede betrouwbare auto om veilig bij punt B te arriveren.”

Bourguignon Leeuwarden
Jupiterweg 15
8938 AD Leeuwarden
058 - 2847000
www.bourguignon.nl

Afbeelding
Afbeelding