Afbeelding
Foto: Ronald Jousma

Bij De Reefhorst staat betrokkenheid voorop

Auto & Stijl AUTOTESTDAG 2021

De Reefhorst is in 1991 in Joure opgericht. Destijds verkocht het bedrijf vooral bijzondere auto’s. In 1996 is het dealerschap van Land Rover verworven en vindt daarna in 2002 de verhuizing naar Oudehaske plaats. In 2008 volgt daarna het dealerschap van Jaguar.

De Reefhorst is een autobedrijf waar persoonlijke benadering en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. “Wij bedienen klanten die loyaal zijn aan onze merken en ons bedrijf”, zegt General Manager Remco Heemstra.
Dat is ook precies de klant die De Reefhorst zoekt. “Met onze klant hebben we een bijzondere band. We hebben het gevoel dat we bij elkaar passen.” Jaguar en Land Rover bewijzen al tientallen jaren dat merkentrouw nog altijd bestaat. “Zowel Jaguar, als Land Rover, zijn auto’s waarin je je blijer door gaat voelen. Merken met een rijke historie, die sfeerverhogende factoren in zich hebben. Dat spreekt gewoon aan.”

Elektrisch en hybride

De merken Jaguar en Land Rover hebben beide de stap naar elektrisch en hybride gezet. Heemstra: “Met name de Jaguar I-PACE, die volledig elektrisch is, spreekt de klant aan. Beide merken zijn structureel bezig om te voldoen aan de eisen en wensen van deze tijd. We merken dat onze klanten niet meer anders willen. Wij zijn groot voorstander van deze ontwikkeling en geven graag invulling aan de wensen van onze klant.”
www.reefhorst.nl

“Wij bedienen klanten die loyaal zijn aan onze merken en ons bedrijf”

Hasker Utgongen 12 | 8465 SJ Oudehaske
Tel: 0513 – 41 30 20 | Tel magazijn: 0513 – 67 81 22
info@reefhorst.nl | www.reefhorst.nl

Afbeelding