Afbeelding

Autobedrijven Jelle Talsma heeft alle kennis in huis over Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional

Auto & Stijl AUTOTESTDAG 2021

Autobedrijven Jelle Talsma is al meer dan honderd jaar een gevestigde naam in Friesland. Het bedrijf werkt met meerdere automerken, namelijk met Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Daarnaast zijn ze ook dealer van Fiat Professional, de zakelijk tak van het Italiaanse automerk die de bedrijfsauto’s fabriceert en tevens veel onderstellen levert voor camper opbouw. Jelle Talsma heeft vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.

Als dealer van diverse merken kan Autobedrijven Jelle Talsma uitstekende kwaliteit garanderen. Ze weten alles over hun merken en zowel de nieuwe als de oude modellen van Alfa Romeo, Fiat en Jeep kennen geen geheimen voor de medewerkers van het bedrijf. Dat is het grootste voordeel van een auto kopen of laten repareren bij een dealer; het dealerschap brengt een stukje professionaliteit, zekerheid én kennis met zich mee. Naast personenauto’s weten ze ook veel van de bedrijfswagens en campers van Fiat.

Autobedrijven Jelle Talsma is getuige van de brandstoftransitie. Ze zien dat er steeds meer vraag is naar volledig elektrische en hybride modellen. Een mooi voorbeeld is de Fiat 500E die politicus Yntze de Vries op de Autotestdag van RondOm Vandaag heeft getest. De Fiat 500E is de enige carbio-auto die volledig elektrisch kan rijden. De Vries reed daarbij in de ‘La Prima’ editie, die compleet uitgerust is met alle moderne opties. Een unieke auto dus!

Jelle Talsma Leeuwarden, Saturnusweg 6
JelleTalsma Drachten, Jade 6
Jelle Talsma Heerenveen, Businesspark
Friesland-West 53A
www.jelletalsma.nl

Afbeelding
Afbeelding