Afbeelding

UWassistent helpt!: Op latere leeftijd nog zelfstandig wonend en hulp nodig bij het huishouden, in de tuin of met andere zaken?

Gezondheid

FRIESLAND - Huishoudelijke taken, klussen in huis of tuin of gewoon wat gezelschap. We kunnen allemaal wel eens hulp gebruiken, zeker als we wat ouder worden. De WMO biedt niet altijd uitkomst en wachttijden zijn soms lang. Gelukkig is er dan een organisatie die uitkomst biedt: UWassistent. In Friesland is Louise Welles uit Leeuwarden de contactpersoon van UWassistent. Als een spin in het web brengt zij een vraag naar hulp samen met iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. 

Louise begint haar carrière als coördinator gezondheidszorg bij een uitzendbureau. Daar merkt ze hoe leuk ze het vindt om op haar eigen manier zorg te bieden aan mensen. Sinds juni werkt ze voor UWassistent: “Een perfecte combinatie. Ik houd ervan om dingen te regelen, maar vind een persoonlijke connectie ook ontzettend belangrijk.” UWassistent is een bedrijf waar u terecht kunt wanneer u hulp nodig heeft, op welk vlak dan ook. Louise: “Alles tot aan de zorg kunnen we van u overnemen. Denk dan bijvoorbeeld aan huishoudelijke hulp, het doen van klusjes in huis of in de tuin, maar ook het ontlasten van de mantelzorger of begeleiding naar het ziekenhuis of een andere plek.”

Louise is de contactpersoon voor alle vragen. Zij brengt vraag een aanbod bij elkaar: “Ik vind het fijn om iedereen persoonlijk te ontmoeten. Heeft u een hulpvraag, dan kom ik graag bij uw langs om samen uit te vinden hoe onze dienstverleners u het beste kunnen helpen. Daarnaast ken ik mijn dienstverleners en weet dat ze betrouwbaar zijn. Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk.” Op deze wijze zorgt Louise voor de juiste match.

De kosten van de dienstverleners betaalt u in de meeste gevallen zelf (of uit uw PersoonsGebondenBudget), maar dankzij het unieke concept blijven deze kosten zo laag mogelijk. Wilt u weten wat UWassistent voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Louise Welles. U kunt haar bereiken door te bellen met 06 - 27 08 42 22 of via de mail met louise@uwassistent.nl.