Afbeelding
Foto: Huub Smits | fototypo.nl

Nieuw & exclusief bij Stijl Wonen Enzo: Het ronde lounge element

Wonen

Een nieuwe bank kopen? Op zoek naar een robuuste tafel, fauteuil of nieuwe eetkamerstoelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken jouw nieuwe meubel helemaal persoonlijk voor jou. Zo is ieder meubelstuk uniek. Daarnaast produceren we met aandacht voor mens en milieu. Onze unieke werkwijze is ook nog eens zeer efficiënt. Je nieuwe meubel is daardoor tot wel 50% voordeliger.

UrbanSofa, persoonlijk voor jou

Strakke lijnen maken langzaamaan plaats voor ronde vormen binnen het interieur. De afgelopen jaren zagen we al meer en meer ronde meubels verschijnen in de woonkamers. Naast ronde tafels verwelkomen we nu ook banken met ronde vormen!

Lekker loungen, moe van een lange dag plof je heerlijk in je nieuwe UrbanSofa. Een hapje en een drankje, even tijd voor jezelf. Gewoon omdat je het verdient. De uitvinders van het lekker loungen weten precies wat je zoekt. Scherp geprijsd, duurzaam en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk. Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten, besparen we niet alleen veel op kosten, maar werken we ook nog eens een stuk duurzamer.

Bij Stijl Wonen en Zo in Leeuwarden helpen we je graag verder met het maken van een juiste keuze.

Jij kiest de uiteindelijke opstelling, maat, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maakt een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten leder. Dan gaan wij voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd en duurzaam geproduceerd