Roel Miedema aan het werk
Roel Miedema aan het werk Foto: Rob Dijkstra

Garage R. Miedema in Cornjum: Betrouwbaar, snel en transparante service

Bedrijf in beeld

CORNJUM - Op zoek naar een betrouwbare garage die snel én deskundig werk levert? Dan kun je terecht bij Garage R. Miedema in Cornjum. Je kunt bij hem terecht voor alle mogelijke werkzaamheden met alle gangbare automerken en in- en verkoop van occasions. Zelfs met de nieuwere hybride en elektrische auto’s kan hij uit de voeten. 

Roel Miedema is zijn hele leven al met auto’s bezig. Eerst onder een baas, tot hij een aantal jaar geleden de beslissing nam om voor zichzelf te beginnen. De vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap trekken hem en hij is blij dat hij op het erf van zijn ouderlijk huis in Stiens met zijn bedrijf kan starten. Vorig jaar krijgt hij een unieke kans, het pand van Ketellapper aan de Skelterdeijk 3b in Cornjum komt vrij, volgens Miedema de perfecte plek om zijn garage uit te breiden. Inmiddels zit hij er alweer een jaar in het pand in Cornjum en het bevalt hem goed. Hij werkt er vaak alleen, zijn vriendin helpt hem met de administratie en volgend jaar komt er een APK-specialist het team versterken. Daarnaast is er in het bedrijf ruimte om nieuwe monteurs op te leiden. Jongeren die zich laten opleiden tot automonteur mogen altijd contact met hem opnemen, vertelt Miedema. Hij vindt het leuk om zijn vak aan de volgende generatie door te geven. 

Garage R. Miedema is een allround garage waar je terecht kan voor alle werkzaamheden die de auto betreffen. Denk aan kleine en grote beurten, APK’s, motorrevisie en aircochecks. Miedema doet zijn werk snel en vakkundig: “Ik onderscheid mij door goede kwaliteit en een goede prijsverhouding. Bijvoorbeeld door heel bewust te kijken naar de materialen die ik gebruik en door open te zijn over de kosten die ik maak.” Hij denkt graag met de klant mee. “Voor veel onderdelen kun je kiezen uit goedkoop of duurder segment. Ik laat die keuze graag over aan mijn klant en probeer ze zo goed mogelijk daarin te informeren. Voor sommige auto’s kan een goedkoper onderdeel prima werken, bij andere auto’s is het juist beter om voor een duurdere optie te gaan. Door de klant goed te informeren kunnen ze een beslissing maken die voor zowel hun portemonnee als hun auto goed is.”

De garage van Miedema is aangesloten bij CarXpert, een organisatie die op de achtergrond een deel van het werk van Miedema overneemt. Dat zijn garage onderdeel is van CarXpert betekent ook dat hij een hoge mate van kwaliteit levert én dat hij garantie kan leveren op zijn werkzaamheden, een extra stukje service richting de klant. Als klant kunt u ook lid worden van CarXpert en zo aanspraak maken op hun MobiliteitService. Dan kunt u rekenen op 24/7 pechhulp in 44 verschillende landen, inclusief vervangend vervoer. Bij Garage R. Miedema kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Naast alle werkzaamheden in de garage gaat Miedema ook op pad met de auto-ambulance. Dan gaat hij naar zijn klanten toe die vanwege pech niet meer zelf naar de garage kunnen rijden. Ter plekke kan Miedema kijken wat er mis is en eventuele kleine reparaties uitvoeren zodat de auto zelf naar de garage kan rijden. Kan dit niet, dan kan de auto-ambulance de auto verslepen naar de garage. Garage R. Miedema staat bekend om de snelle service. Zo probeert Miedema APK’s binnen een dag te regelen en kun je ook voor andere reparaties snel terecht. De meest ingewikkelde reparaties, zoals het vervangen van een schakelbak, duren vaak wat langer, maar Miedema probeert het nooit langer dan een week te laten duren. Gedurende die week is het mogelijk om een leenauto van de garage te krijgen. 

Garage R. Miedema

Skelterdeijk 3b, Cornjum
autogaragermiedema@gmail.com
06 2099 3988
www.carxpert-miedema.nl