Afbeelding
Foto:

Hoogland Subsidieadvies helpt u graag bij het aanvragen van uw subsidie

LEEUWARDEN - Wilt u uw woning verduurzamen? Dan kun je aanspraak maken op verschillende subsidies. Voor de meeste mensen kan een subsidie aanvragen lastig zijn. Welke subsidie mag ik aanvragen, waar moeten de maatregelen aan voldoen en op welk bedrag kan ik rekenen? Marco Hoogland van Hoogland Subsidieadvies, weet alles van subsidies op het gebied van woningen en helpt u graag! 

U wilt uw woning verduurzamen en weet dat daarvoor subsidies zijn, maar op welke kan u rekenen en hoe vraagt u die aan? Het zijn vragen waarmee veel huiseigenaren worstelen. Het kan namelijk knap ingewikkeld zijn om een subsidie aan te vragen. Marco Hoogland heeft zich grondig verdiept in subsidies, is gespecialiseerd in subsidies voor woningen en verbouwingen en helpt met zijn bedrijf Hoogland Subsidieadvies particulieren en bedrijven om de juiste subsidies aan te vragen. "Ik help vanaf het begin, tot het einde. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een ISDE-subsidie, deze kan men aanvragen wanneer er twee of meer energiebesparende maatregelen worden getroffen."

Zijn werk begint vaak met een kennismakingsgesprek. "Ik kom langs bij de klant en maak een inschatting welke maatregelen mogelijk zijn." Daarin is Hoogland altijd integer. "Als ik denk dat een maatregel geen zin heeft of geen subsidie gaat opleveren, vertel ik dat eerlijk." Als de klant vervolgens de maatregelen door een installatiebedrijf heeft laten uitvoeren, verzamelt Hoogland al het bewijsmateriaal, zoals foto's van de maatregelen, facturen en bevestigingen. Samen met de klant vraagt hij de subsidie aan.

Hoogland werkt volgens het no cure, no pay principe. Lukt het niet om de subsidie binnen te halen, dan kost zijn inspanning de klant niets. Hij werkt echter ook per uur. "Sommige mensen vragen zelf de subsidie aan, maar vinden het wel fijn dat ik het even controleer. Dat doe ik ook."

Op zoek naar hulp bij het aanvragen van een subsidie? Ga naar www.hooglandsubsidieadvies.nl of neem contact op via 06 53 924 695.