Afbeelding
Foto:

Dead Elvis & His One Man Grave

LEEUWARDEN - Elvis ... dood? Ja, geloof ons maar, dat is hij zeker! Lang geleden dood verklaard, maar nog niet helemaal klaar! Fan van Rock & Roll of gewoon muziekliefhebber, dan moet je zeker bij Dead Elvis & His One Man Grave zijn! Zet vrijdag 17 september maar in de agenda, maar wees snel, want voor deze voorstelling zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. 

Primitieve Rock & Roll

De Memphis-stijve rockt als nooit tevoren, terug uit het graf, alleen rauwer en primitiever dan ooit. Takin‘care of business as a 'One-man-band.' Slechts één monster dat drums en gitaar speelt en huilt alsof hij niets te verliezen heeft! Dit is primitieve Rock & Roll zoals het bedoeld is! Geluiden die je wakker zullen schudden uit je hitparade-nachtmerrie!

Dead Elvis bestaat sinds 2005 en is sindsdien voor velen een inspiratiebron geworden. Zijn gekwelde stijl van rock-'n-roll brandt als een lopend vuurtje en er ontstaat wereldwijd een steeds groter wordende fanbase. Zo speelde hij shows in landen als: Japan, Brazilië, Uruguay, China, Chili, Turkije, Argentinië, Hongarije, Italië, Finland, Spanje en nog veel meer. Deze dead-man-band maakt een verdomd fijne "primitieve-trash-a-billy-rock'n'roll-soep" en serveert die op een "vuile platte schaal"!

Corona

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van 'Dead Elvis & His One Man Grave' wederom verplaatst, ditmaal van 21 mei 2021 naar 17 september 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Dit is een anderhalve meter event met een zeer gelimiteerde capaciteit (50 personen), er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar. Wees er snel bij! Voor dit evenement is 'Testen voor Toegang' niet van toepassing.

Informatie

Vrijdag 17 september
Deur: 20.30 uur, aanvang: 20.45 uur
1,5 meter zitconcert

Poppodium de Neushoorn

Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
058 303 07 30
www.neushoorn.nl/production/dead-elvis