Afbeelding

JACK’S Racing Day

Algemeen

ASSEN- Gastvrijheid, entertainment van het hoogste niveau en een grote passie voor sport! Eén keer per jaar trakteert JACK’S CASINO je op het GROOTSTE gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen. Je zit op de beroemde TT-tribunes en geniet van een dagvullend programma met autoraces, motorraces, races met superkarts, stunts en demonstraties.

11 races op 1 dag

In het weekend van 6 tot en met 8 augustus staat het TT-circuit Assen in het teken van racen. Het wedstrijdprogramma van JACK’S Racing Day kent maar liefst 11 races op 1 dag en bestaat uit een combinatie van motorraces om de Benelux Trophy, races met de snelste karts ter wereld tijdens de Dutch GP Superkarts en wedstrijden in maar liefst 6 verschillende autoklassen. Het NK historische toerwagens en GT’s, de Ford Fiesta SprintCup, de Mazda MX-5 Cup en de Supercar Challenge worden afgewisseld met de Audi R8 Cup en de Maxx Formula, een klasse waarin Formule 1-auto’s van start gaan.

Toegang met CoronaCheck-app

Registreer en download je toegangsbewijs voor zaterdag of zondag op jacksracingday.nl en vergeet niet: alleen toegang op vertoon van de CoronaCheck-app. Wil je nog dichterbij komen? Bestel dan een paddockkaart en beleef alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij.

Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang en hoeven geen e-ticket te tonen.

Afbeelding