Afbeelding
Foto: SC Cambuur

KOM JE OOK WEER BIER & BBQ-EN IN HET CAMBUUR STADION?

We gaan weer Bier & BBQ-en! Na het succes, en vooral het plezier, van vorig jaar gaan we ook deze zomer weer drie keer (op zaterdag 17, vrijdag 23 en zaterdag 31 juli welteverstaan) de Cambuur Bier & BBQ organiseren in ons mooie stadion. Bereid je voor op veel gezelligheid en heerlijk eten & drinken op een unieke locatie

Wat je precies kunt verwachten? Het concept is als volgt: voor slechts € 35,- per persoon heb je met maximaal vier personen een eigen tafel in de gracht voor de Noord-tribune en kun je onbeperkt eten en drinken (alleen bier, fris en wijn). We beginnen om 18.00 uur (tot ongeveer 21.00 uur) en uiteraard is er volop vermaak en zijn er meerdere activiteiten tussendoor.

In verband met de beperkte beschikbaarheid dien je je via onderstaand formulier in te schrijven. Hierna krijg je binnen een paar dagen via de mail meer praktische informatie en een betaalverzoek. Na het voldoen hiervan is je reservering definitief. Gezien de populariteit van de vorige edities is ons advies om hier niet te lang mee te wachten.


Graag tot bij de Bier & BBQ!

Bier & BBQ: zaterdag 17 juli
Bier & BBQ: vrijdag 23 juli
Bier & BBQ: zaterdag 31 juli

PS Het spreekt ondertussen voor zich, maar uiteraard houden we ons streng aan alle geldende corona-voorschriften.