The Bakery heeft een gloednieuwe binnentuin.
The Bakery heeft een gloednieuwe binnentuin. Foto: The Bakery

Gloednieuwe binnentuin bij The Bakery

Culinair

LEEUWARDEN - Een verborgen pareltje in de binnenstad van Leeuwarden: dat is de gloednieuwe binnentuin van The Bakery. Van de buitenkant zie je hem niet, maar wanneer je bij The Bakery binnenstapt, kun je heerlijk vertoeven in deze groene wereld. 

De tuin is prachtig versierd met een mooie groene muur, marmeren tafeltjes en veel hout. “We zijn er hartstikke blij mee en het eindresultaat is super mooi geworden”, vertelt eigenaar Niels Hoekstra enthousiast. Er kunnen zo’n twintig mensen in de tuin terecht.

In de binnentuin kun je in een hippe en ongedwongen sfeer genieten van een gebakje, cake of twaalf heerlijke soorten schepijs. “De klanten zijn laaiend enthousiast. Op het moment dat ze door de winkel lopen, zijn ze vaak verbaasd wanneer ze de binnentuin zien. Dan zeggen ze: ‘hey, dit wisten we niet!’” 


The Bakery heeft een gloednieuwe binnentuin. - The Bakery

Een verborgen pareltje in de binnenstad van Leeuwarden.

De uitbreiding betekent dat afhalen bij The Bakery niet langer noodzakelijk is, integendeel: The Bakery komt nu ook naar jou thuis. “Sinds kort zijn we heel erg druk met online activiteiten. Mensen kunnen bijvoorbeeld een taart bestellen en die wordt dan ook door ons bezorgd. We zijn daarnaast druk met onze webshop. Deze wordt enorm gevuld met nieuwe producten. Mocht je een verjaardag of feestje hebben, dan kun je ook bij ons terecht.” 

Wees dus welkom in de nieuwe binnentuin van The Bakery, of plaats jouw bestelling via: www.thebakery-leeuwarden.nl

The Bakery heeft een gloednieuwe binnentuin.