De jeugd van SC Cambuur in actie.
De jeugd van SC Cambuur in actie. Dijks Media

Vrijwilligers voor de jeugdopleiding gezocht!

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Een ‘avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek. Dit geldt zeker ook voor de jeugdopleiding. Waarbij de ambitie aanwezig is om de komende jaren door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal.

Dit seizoen hebben al meerdere jeugdspelers mogen ruiken aan het ‘echte’ werk en vier spelers hebben zelfs hun officiële debuut gemaakt! Om ervoor te zorgen dat het hier niet bij blijft en de aankomende jaren steeds meer jeugdspelers de stap naar het eerste kunnen maken, zetten we samen met alle betrokkenen de schouders eronder om deze ambitie waar te maken. Daarbij kan de club, met het oog op volgend seizoen (2021-2022), de nodige hulp gebruiken. Vandaar dat we binnen onze jeugdopleiding een aantal vacatures open hebben staan.

Voor de volgende functies zoekt SC Cambuur mensen: assistent-trainer SC Cambuur O21, assistent-trainer, video-analist, assistent-scheidsrechter en gastheer/-vrouw.

Kijk op www.cambuur.nl voor meer informatie en een uitgebreide toelichting van de functies.