Afbeelding

FOTOWEDSTRIJD: Stuur je mooiste foto met het thema 'goedemorgen'

FRIESLAND - Als lokale krant willen wij opkomend talent ondersteunen. En talent, dat hebben we genoeg in de provincie. Wat we ook genoeg hebben in Friesland, is prachtige plaatjes. Daarom leek het ons een goed idee dat te combineren: prachtige plaatjes en getalenteerde fotografen uit Friesland.

Om die reden hebben we een fotowedstrijd op poten gezet. In iedere editie vind je de drie editie-winnaars van de fotowedstrijd. Het thema van de wedstrijd wordt ruim van te voren online bekend gemaakt en is ook te vinden in de vorige krant. Zo hebben alle deelnemers genoeg tijd om op pad te gaan en een mooie foto te schieten. Uit de inzendingen kiest de redactie van RondOm Vandaag (onder leiding van redacteur Linda Vermeeren) drie genomineerde foto’s. Deze foto’s krijgen een plekje in de krant, waarbij hun naam wordt vermeld, de locatie waar de foto is genomen en als de fotograaf dat wilt, ook hun Instagramtag.

Uit de drie genomineerde foto's kunnen onze lezers op sociale media en op onze website één editiewinnaar kiezen. De editiewinnaars zullen wij bijhouden op deze speciale pagina op onze website. Aan het eind van het jaar kiest een professionele jury de RondOm Foto van het Jaar 2021 uit. De winnende fotograaf krijgt een paginagroot interview in al onze edities én mag een jaar lang foto's voor onze krant en online kanalen maken.

Een fotograaf mag zo vaak als hij of zij wilt meedoen met de wedstrijd en mag een onbeperkt aantal foto's opsturen. Ingestuurde foto's moeten worden verzonden naar linda@rondomvandaag.nl. De uiterste datum voor de inzending is 26 mei en het thema is: Goedemorgen.

Afbeelding