Afbeelding

Toekomst Testament: regel je toekomst goed!

Wonen in Middelsee of Zuidlanden: een droom die uitkomt. Een plek om de komende jaren samen met je partner of gezin elke dag te genieten. Hier wil je voorlopig niet meer weg! Regel daarom je zaken goed, voor nu en voor later.

Je hebt misschien nog nooit gedacht aan het opstellen van een testament. Wist je dat wanneer je samenwoont zonder testament, je niets van elkaar erft? En regelt het standaard erfrecht eigenlijk wel wat jij wilt?

Misschien heb je al een testament maar is dat niet meer up-to-date. Door een (nieuw) testament op te stellen kan je jouw partner veel narigheid besparen. Vaak betalen je erfgenamen daardoor ook nog eens minder erfbelasting.

“Het levenstestament is van groot belang om je financiële belangen en medische wensen te behartigen”, zeggen Meinette Venema en Emmy Strijker van DeHaan Advocaten en Notarissen. “Jouw partner, kind of een goede vriend kan daarmee jouw zaken regelen als jij dat zelf niet (meer) kunt.”

Heb je geen levenstestament? Dan bepaalt de rechter wie voortaan jouw bankzaken regelt, wie jouw huis mag verkopen en of er schenkingen mogen worden gedaan.

Met het Toekomst Testament adviesgesprek kun jij jouw zaken goed regelen voor het geval jou wat overkomt.

Afbeelding