Afbeelding
Foto:

Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn onderscheidt zich met heldere communicatie en een ‘bijzonder goede afwerking’

LEEUWARDEN - Wanneer je een nieuwbouwwoning gaat kopen, dan is duidelijke, heldere communicatie van alle betrokken partijen essentieel. Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn heeft het daarom tot topprioriteit gemaakt. Klant Wouter Scholtens kan dat beamen: “Alles is bijzonder goed afgewerkt, maar ik ben vooral te spreken over hun manier van werken. Ze denken mee en nemen echt de tijd voor je!”

Wanneer Scholtens op zoek gaat naar een schildersbedrijf voor zijn nieuwbouwwoning in De Klamp, doet hij eerst research. “Ik ben op zoek gegaan naar de juiste combinatie van kwaliteit en prijs. Een buurtgenoot gaf mij de tip om contact op te nemen met de gebroeders Bolwijn. Hij had er goede ervaringen mee.” Scholtens belt gelijk: “Wat mij meteen opviel, is dat ze echt de tijd namen om naar mijn wensen te luisteren. Er was gelijk een klik en ze hebben vrijblijvend een offerte voor mij opgesteld op basis van de tekeningen.” In de offerte, vertelt Scholtens, blijkt dat het bedrijf ook meedenkt en net dat stapje extra zet. “De offerte was erg compleet en gaf een goed beeld van het totale plaatje, waardoor ik niet te maken kreeg met onverwachte kosten. Een erg fijn gevoel.”

Nog voordat de schilders aan de slag gaan heeft Scholtens regelmatig contact met hen. "Ik wil dat alles gelijk goed is, dus ik had af en toe een momentje dat ik toch nog even wilde overleggen. Ik heb, denk ik, nog drie keer aan de lijn gehangen. Elke keer weer namen ze alle tijd voor mij.” De communicatie is dus uitstekend, maar de afwerking ook. Daarom raadt Scholtens het bedrijf ook graag aan bij zijn vrienden en nieuwe bewoners van de buurt. Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn helpt ook u graag met al het schilderwerk in uw nieuwbouwwoning. Dankzij hun kennis en vakmanschap hebben ze oog voor de juiste materialen en werkwijze en dankzij de heldere communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Neem vooral even contact op.

Gebroeders Bolwijn
Kamille 19, Drachten
06-46027762
info@gebroedersbolwijn.nl