Afbeelding

Steeds meer mensen investeren in de kwalitatief sterke robotmaaiers van Husqvarna

WINSUM - Robotmaaiers worden steeds populairder. Niet gek ook, want voor mensen met een gazon is het natuurlijk dé oplossing. Toch is de ene robotmaaier de andere niet, qua prijs, maar ook qua kwaliteit. Gerard Greidanus van Greidanus Winsum is specialist op het gebied van tuin- en parkmachines en ziet dat steeds meer mensen kiezen voor volledige ontzorging; niet alleen een kwalitatief goede robotmaaier, maar ook uitstekende service en passend advies.

Wil je een robotmaaier, dan sta je al snel voor de keuze: ga je voor de goedkopere versie van de bouwmarkt, of betaal je iets meer en haal je de robotmaaier bij de specialist? Gerard Greidanus van Greidanus Winsum ziet dat steeds meer mensen voor het laatste kiezen: “Ik denk dat steeds meer mensen begrijpen dat een robotmaaier een investering is. Als je bij de specialist een aankoop doet, dan weet je zeker dat je goed zit. Het is een heel bewuste keuze, je kiest namelijk niet alleen voor een kwalitatief uitstekende robotmaaier, maar ook voor dat extra stukje service in het voortraject en ondersteuning tijdens het gebruik.”

Zelf is Gerard pro-dealer van het bekende merk Husqvarna. Als pro-dealer mag hij de hele range van het Zweedse merk verkopen, onderhouden en repareren. Zijn vader en oom begonnen ooit als dealer net nadat zijn hun bedrijf oprichten: “Husqvarna begon als eerste merk te experimenteren met robotmaaiers, die zij Automowers noemen. We stonden aan de wieg van die ontwikkeling en hebben dus al jaren ervaring kunnen opdoen.”

Nu helpen zij steeds meer mensen in heel Noord Nederland met het aanschaffen van een Husqvarna Automower: "We staan voor onze klanten klaar tijdens het hele traject. Daarbij hoort dat wij vrijblijvend bij iemand langskomen voor een adviesgesprek. Dan kunnen we gelijk de tuin bekijken en eventuele risico's inschatten, zoals slootjes of hellingen. We ontzorgen de klant volledig door de gehele installatie van begin tot eind uit te voeren, inclusief instellen & uitleg.” Dankzij deze service kunnen klanten van Greidanus gelijk genieten van hun nieuwe Automower en mocht er wat kapot gaan, dan ben je bij Greidanus ook op het goede adres.

Ook op het gebied van andere tuin- en parkmachines en hydrauliek is Greidanus Winsum de specialist. Weten wat zij voor u kunnen betekenen? Ga naar www.greidanuswinsum.nl of neem contact op via de telefoon 0517 341 347