Afbeelding
Foto:

Ben ik in de Overgang?

Ben je begin 40 en twijfel je of jouw klachten te maken hebben met de Overgang? Blijf niet langer in onzekerheid, maar maak een afspraak bij Care for Women Specialiste Anneke Faber.

In het Coachhuis aan de Polluxweg 20 in Leeuwarden, houdt Anneke minimaal één dag in de week spreekuur op afspraak. Ben je de klachten zat en heb je behoefte aan erkenning en een luisterend oor? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Het is niet nodig om zo lang door te lopen met vervelende klachten als opvliegers, nachtelijk zweten, spier- en gewrichtspijn, stemmingswisselingen en vervelende lichamelijke ongemakken.
Heb je nog geen last van de overgang maar wel last van menstruatiepijn, overmatig bloedverlies of heb je een kort lontje, en ben je elke maand niet te genieten? Ook daar is wat aan te doen. Je kunt ook terecht voor een Healthcheck, waar je bloedsuiker, uitgesplitst cholesterol en eventueel je vetzuren-balans kan worden geprikt. Als je gezondheid je lief is dan is dit zeker een aanrader. Bovenstaande consulten worden vaak vergoed uit de aanvullende verzekering. Anneke is gevestigd in IJlst en in Leeuwarden. www.careforwomenleeuwardenzuidoost.nl

Recentie klant: "Wat ben ik blij met jou! Ik voel me nu zoveel beter. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd en ik had de moed bijna opgegeven. Mijn man merkt ook echt verschil!”