Afbeelding
Foto: City Play

Beleef 11stedentocht op fraai speelkleed

ELFSTEDENTOCHT – Dit jaar kunnen kinderen de Elfstedentocht beleven op het speelkleed van de Elfstedentocht. Je kind leert deze unieke tocht op een leuke manier kennen dankzij de vele details op het speelkleed. Het Elfstedentocht-speelkleed is gemaakt door het bedrijf City-Play uit Spijkenisse.

Het is een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed van de Elfstedentocht waar je naar blijft kijken. Het bedrijf City-Play is ervaren in het maken van prachtige speelkleden en zet nu ook de Elfstedentocht op de kaart. Zo blijft de Tocht der Tochten op het netvlies van iedereen en komen ook de jongere generaties er mee in aanraking.

Spelenderwijs leer je de knelpunten en hotspots van de Elfstedentocht kennen. Van het kanon bij Sloten, langs de vuurtoren door naar Workum.

Via Bolsward naar Harlingen en met wat licht van de tractoren richting het keerpunt onder de brug van Bartlehiem door. Via de scheve toren door naar de finish. Op de schaats, met de fiets of met de auto.

Met alle details van de elfstedentocht is het een informatief en superleuk speelkleed geworden. Leerzaam voor kids en herkenbaar voor ouderen. De eerste speelkleden van Elfstedentocht zijn al te bestellen als pre-order (www.speelkleed.nl). Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven.

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren.
City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop.

City-Play brengt deze maand 11 nieuwe speelkleden uit, waaronder die van de Elfstedentocht. “Het was weer flink wat werk verzetten maar daar zijn hele mooie ontwerpen uit voort gekomen. Wij betrekken bij het ontwerpen van onze speelkleden bewoners uit de steden, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen”, zegt mede-eigenaar Roy Verduyn.

Naast het speelkleed van Elfstedentocht en andere grote steden in Nederland en België zijn er speelkleden ontwikkeld van het Circuit van Zandvoort en zelfs van het relatief kleine Spijkenisse, waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd. City-Play: “Wij werken graag samen met lokale winkeliers die het speelkleed aan hun klanten kunnen aanbieden, die horen we dus graag."

Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat een euro per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis uit de regio. “Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van”, zegt Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

Wil je direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken? Kijk dan snel op deze link: https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-elfstedentocht/. Het bedrijf City-Play in Spijkenisse is telefonisch te bereiken op het nummer 085-1117995 en per e-mail op contact@city-play.eu. Het is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.