Medewerkers van Albert Heijn en Jumbo in Leeuwarden
Medewerkers van Albert Heijn en Jumbo in Leeuwarden Foto: Rob Dijkstra

RondOm plaatst gloednieuwe presentatiebakken!

Afgelopen week is RondOm Vandaag begonnen met het plaatsen van gloednieuwe presentatiebakken in Leeuwarden. Er is een start gemaakt bij diverse Albert Heijn en Jumbo ketens in de stad. Met de presentatiebakken wil RondOm Vandaag zichtbaarder worden in de regio en de krant meer uitstraling geven. De bakken zijn vormgegeven in de de prachtige blauwe en oranje kleuren van het logo. Het verschil in afname is nu al zichtbaar. Bij de Albert Heijn XL ging het zelfs zo hard met de krant, dat er besloten is een tweede bak bij te plaatsen. Het doel is uiteindelijk om in alle regio's (Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en de Stellingwerven) de supermarkten van een mooie presentatiebak te voorzien.

Deze corona-pandemie is voor veel bedrijven een lastige periode, ook voor RondOm Vandaag. Dat is echter geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. RondOm werkt hard aan de toekomst en probeert zo goed mogelijk in te spelen op de actuele situatie. Zo is het bedrijf innovatief en actief op de online kanalen, is er een start gemaakt met een YouTube kanaal en is er een webshop opgestart in samenwerking met bedrijven uit de regio. Juist die verbinding met bedrijven uit de regio is belangrijk voor RondOm, want samen staan we sterk in deze moeilijke tijd.

Ook intern wordt er hard gewerkt om de kwaliteit van de krant en de social media kanalen te verbeteren. De redactie wordt geschoold, er wordt gebrainstormd over interessante thema's en de site wordt geoptimaliseerd. Zo geeft deze tijd ook mogelijkheden om het geheel te overzien en verder te professionaliseren. Zien we jullie terug op onze social media? Je vindt ons op Facebook (@RondOmFriesland), Instagram (@Rondomvandaag) en YouTube ((RondOm Vandaag)

Medewerkers van Albert Heijn en Jumbo in Leeuwarden
Medewerkers van Albert Heijn en Jumbo in Leeuwarden
Medewerkers van Albert Heijn en Jumbo in Leeuwarden