Afbeelding
Foto:

Dit is de nieuwe Toyota Hilux; stoer en onderscheidend

's Werelds populairste pick-up is vernieuwd! De nieuwe Toyota Hilux combineert een opvallend nieuw en stoer uiterlijk met een nieuwe 2,8-liter motor en verbeterde on- en off-road prestaties. De prijzen beginnen bij 19.995 euro, exclusief btw en bpm.
De nieuwe Toyota Hilux komt in meerdere uitvoeringen, die zich richten op de groeiende vrijetijdsmarkt in Europa. Zo is er de nieuwe Invincible-uitvoering, die klanten een op maat gesneden styling en een eersteklas uitrustingsniveau biedt, zonder concessies te doen aan de robuustheid en legendarische kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Sinds de lancering in 1968 bewees de Toyota Hilux keer op keer zijn onoverwinnelijkheid: op de Noordpool, IJslandse vulkanen en Antarctica, maar ook tijdens de overwinning in de Dakar Rally in 2019.

Nieuw is dat het laadvermogen van 1 ton en het trekvermogen van 3,5 ton nu voor alle carrosserievarianten met 4x4 gelden (Enkele Cabine, Xtra Cabine en Dubbele Cabine). Maar dat is niet het enige. Zo is de voorzijde van de Toyota Hilux volledig opnieuw ontworpen, met een gedurfde, krachtige grille en een gewijzigde voorbumper waarmee de krachtige houding van de pick-up wordt versterkt. De opvallende nieuwe exterieurstyling kenmerkt zich ook door de nieuw ontworpen led-clusters aan de voor- en achterzijde, nieuwe zwarte 18-inch lichtmetalen wielen en drie nieuwe carrosseriekleuren: Emotional Red II, Dark Blue en Oxide Brons metallic.

In de auto vind je een nieuwe combimeter en een infotainmentsysteem met een 8-inch beeldscherm en fysieke knoppen voor verbeterde bediening. Het geoptimaliseerde multimediasysteem biedt snellere software en optimale smartphone-connectiviteit via Apple CarPlay**/Android Auto.

Afbeelding