Afbeelding
Foto:

Voor de mooiste en voordeligste cadeaus onder de boom surf je naar www.cadeauvoordeel.com

DE WESTEREEN - Nog steeds op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom, dan heeft Cadeauvoordeel.com zeker wat u zoekt. Met meer dan 70.000 artikelen in hun online assortiment weet je zeker dat je slaagt. Dankzij de grote én slimme inkoop kan Cadeauvoordeel.com de producten goedkoop aanbieden. Zo heeft u niet alleen een feestelijke kerst, maar ook nog eens voordelig.

Het bedrijf Cadeauvoordeel.com heeft een bijzondere onstaansgeschiedenis. Waar de meeste ondernemingen beginnen met een fysieke winkel en daarna online uitbreiden, begon Cadeauvoordeel.com online. Het bedrijf groeide echter zo hard dat ze al snel op zoek moesten naar een andere loods en ze vonden eentje in het Friese De Westereen. Die locatie was echter ook heel geschikt voor een echte winkel en zodoende besloot men ook een winkel te starten, die zowel toegankelijk is voor klanten, als dient als magazijn. Hoewel het nu, zo net voor sinterklaas, storm loopt in de winkel verdient Cadeauvoordeel.com nog altijd het meest uit online verkoop. Wellicht omdat ze in hun webshop niet alleen speelgoed aanbieden, maar ook elektronica, hobby-artikelen zoals het populaire Diamond Painting en meer. Voor de hele familie wat wils dus!

Cadeauvoordeel koopt slim en groot in. Ze kijken kritisch naar de prijs van wat ze in huis halen, zodat ze ook de meest voordeligste prijs kunnen bieden aan hun klanten. Zo kopen ze bijvoorbeeld niet de hele collectie van LEGO in, maar alleen voorraden die tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. Cadeauvoordeel.com heeft het het afgelopen jaar druk gehad. Tijdens de eerste lockdown kochten veel gezinnen massaal leuke bordspellen en puzzels. Spelend leren artikelen waren ook heel populair, omdat de kinderen niet naar school konden. Nu merken ze ook dat klanten eerder en bewuster gaan inkopen voor sinterklaas. Waar de drukte normaal rond midden november losbarst, kocht men nu al eind oktober de eerste cadeaus. Ondanks de drukte gaat het goed met de bezorging, beter zelfs dan vorige keer. Toch blijft het handig om tijdig je spullen te bestellen, zodat je zeker weet dat alles op tijd wordt afgeleverd.

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment van cadeauvoordeel.com? Neem dan vooral een kijkje op de website of bezoek hun winkel in De Westereen.