Afbeelding
Foto:

Veel meer dan een meubeloutlet!

STEENWIJK - In de grote showroom van Low Price Meubel Outlet aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk vindt u een groot assortiment van voordelige merkmeubelen. Maar Low Price Meubel Outlet is veel meer dan een outlet, want wist u dat ze daar voor u ook uw favoriete meubels kunnen bestellen in de uitvoering die u wenst? Op die manier slaagt u altijd bij Low Price Meubel Outlet!

Dit jaar is de Steenwijker meubeloutlet ook weer tijdens tweede kerstdag geopend. Speciaal voor de feestdagen kochten zij nog diverse hardlopers extra in, zoals de befaamde relaxfauteuils van het Deense merk Hjort Knudsen. Deze riante stoel is erg populair in de meubelbranche en dat is niets voor niets. Het is een extreem comfortabele stoel die bovendien ook helemaal aan uw wensen is aan te passen. Low Price Meubel Outlet heeft er er een stuk of honderd ingekocht, in diverse maten, kleuren en elektrisch of manueel bedienbaar, en dat voor de scherpe prijzen die u van Low Price Meubel Outlet gewend bent.

Daarnaast zijn ook de twee- of driezitsbanken, waarvan één of meerdere zitvlakken verstelbaar zijn, erg in trek. Deze banken zijn ideaal voor stellen die graag dicht bij elkaar willen zitten, maar ook de voordelen van een verstelbare stoel zien. Bij deze banken zijn de verschillende delen apart van elkaar te verstellen. Op die manier kan u even dutten met de beentje omhoog, terwijl uw partner in de stoel naar de tv kan kijken. Tegenwoordig heb je ook elektrisch verstelbare banken en fauteuils met accu. Deze hoeven niet constant aan het stroom maar zijn oplaadbaar. Eén nacht per week aan de lader en u kunt weer even vooruit.

Vroeger hadden consumenten veel minder keus in de materiaalkeuze van hun stoelen en banken. Vaak werden consumenten beperkt tot een stoffen bekleding, die minder lang meegaat en sneller vies wordt, en een leren bekleding, die weliswaar makkelijker is in onderhoud en langer meegaat, maar ook duur is en vaak plakkerig in de zomer en koud in de winter. Nu zijn er echter veel meer soorten bekleding, zoals kunstvezel; dit is net zo sterk als leer, gemakkelijk in onderhoud, maar goedkoper én beter geventileerd.

Bij Low Price Meubel Outlet is het mogelijk om sommige meubels die u in de winkel gezien hebt, te laten bestellen in de uitvoering die u wenst. Heeft u bijvoorbeeld een hele mooie bank gezien, maar zou u die het liefst wel willen met kunstvezel, dan kijken de medewerkers van de winkel graag wat ze voor u kunnen doen. Het bestellen van een meubel kost bij Low Price Meubel outlet niet meer dan het meubel dat u in de winkel hebt zien staan.

Daarnaast bezorgen zij uw nieuwe meubel graag bij u thuis (gratis voor mensen die in de buurt van Steenwijk wonen), en nemen dan gelijk uw oude meubel terug. U kunt ook altijd rekenen op één jaar garantie van de winkel. Low Price Meubel Outlet heeft zelf een gespecialiseerde meubelmaker in de winkel. Heeft u een meubel aangeschaft en heeft deze reparatie nodig, dan kijkt hij er eerst na. Op die manier zijn uw meubels snel weer als nieuw, zonder dat deze naar de fabriek terug zijn gestuurd.

Bij Low Price Meubel Outlet in Steenwijk hoeft u niet lang te wachten op uw meubels. Alles wat in de winkel staat, hebben zij al op voorraad. Ze streven er dan ook naar om uw meubel binnen één week bij u thuis af te leveren. Heeft u een meubel bestelt, dan moet u vaak wat langer wachten, omdat deze meubels nog uit de fabriek moet komen.

Kom ook een keer langs bij Low Price Meubel Outlet in Steenwijk en laat u verrassen door het grote assortiment en de uitstekende service.

Low Price Meubel Outlet

Woldmeentherand 11, Steenwijk
www.lowpricemeubel.com