Afbeelding
Foto:

Monty, een vrolijk ventje van nog geen jaar, zoekt huis en vriendin

DE BLESSE - Konijnenopvang het Konijnenparadijs vangt jaarlijks tientallen konijntjes op en zoekt een nieuw huis voor ze. Van sommige konijnen is afstand gedaan door hun baasje, anderen zijn gevonden op straat. Aniek van het Konijnenparadijs vangt ze op bij haar thuis in De Blesse en zorgt voor ze tot ze een nieuw plekje kunnen betrekken. Eerder gaf ze al een interview aan RondOm Stellingwerven (te lezen op onze site), nu licht ze elke editie één konijntje of konijnenpaar uit in de krant. Deze keer is dat Monty.

Monty is een super leuk vrolijk jong ventje van nog geen jaar oud. Hij is altijd bezig met zijn verblijf op de kop zetten, binkies maken en is ook gek op aandacht. Hij wil graag samenwonen met een leuke vrolijke actieve konijnendame die niet te dominant is, want meneer wil wel graag de baas over zijn ren blijven. Hij zoekt dan ook een mooie ruime ren zodat hij zijn binkie kwaliteiten verder kan ontwikkelen. Uiteraard is Binkie gecastreerd en gevaccineerd.

Interesse

Heeft u een mooi, ruim plekje voor Monty met een sportieve konijnendame? Neem dan contact op met het Konijnenparadijs in De Blesse. Het beste kun je een mail sturen naar opvang@konijnenparadijs.com