Afbeelding
Foto:

Schattig dameskoppeltje zijn gek op elkaar en zoeken samen een nieuw huisje

DE BLESSE - Konijnenopvang het Konijnenparadijs vangt jaarlijks tientallen konijntjes op en zoekt een nieuw huis voor ze. Van sommige konijnen is afstand gedaan door hun baasje, anderen zijn gevonden op straat. Aniek van het Konijnenparadijs vangt ze op bij haar thuis in De Blesse en zorgt voor ze tot ze een nieuw plekje kunnen betrekken. Eerder gaf ze al een interview aan RondOm Stellingwerven (te lezen op onze site), nu licht ze elke editie één konijntje of konijnenpaar uit in de krant. Vandaag zijn dat Coco en Chanel.

Coco en Chanel zijn de uitzondering op de regel. Twee dames gaat namelijk lang niet altijd goed, maar deze twee dames zijn erg gek op elkaar, ondanks alle heren in de opvang. Ze zijn ook nog is een super leuk nieuwsgierig, aanhankelijk, maar tevens ook schoenenknagend stel. Ze komen altijd direct bij je kijken of er wat te halen is in de vorm van eten, maar ook zeker voor een aaitje. Hun leeftijd is onbekend, maar dat is natuurlijk maar een getal. Wie heeft een grote ren voor deze nieuwsgierige tantes?

Heeft u een mooi plekje voor Plauzemaus, met een lief vriendinnetje, neem dan contact op met het Konijnenparadijs. U kunt het beste even een mailtje sturen naar opvang@konijnenparadijs.com.