Afbeelding
Foto:

Kerst vieren we samen

Drachten. Het samen vieren van kerst is niet meer zo vanzelfsprekend dan als we gewend waren. Maar dat betekend niet dat we het niet samen kunnen vieren! Tijdens deze bijzondere kerstperiode mogen we genieten van een programmering voor jong en oud, verzorgt door de Vrije Baptistengemeente Bethel.

Speciaal voor de kinderen van groep 3 t/m 8 wordt er op zaterdag 19 december een geweldig Kinderkerstfeest georganiseerd in de kerk met theater, vertelling en muziek. Voor dit feest met als thema: De Ster, de Stal en het donker dien je je, in verband met de maatregelen, wel aan te melden.

Op zondag 20 december kan je met het hele gezin op de bank genieten van de kersttheatervoorstelling: De Koning van Zijn troon. Deze theatervoorstelling die in 2019 een aantal keer de grote zaal deed volstromen in Schouwburg de Lawei, wordt nu uitgezonden via YouTube.

Op kerstavond roepen we iedereen op om om zich heen te kijken. Weet je iemand die alleen zit? Nodig deze dan uit voor een maaltijd en kijk samen vanaf 20.30 uur de online Kerstnachtdienst vanuit de Vrije Baptistengemeente Bethel. Voorafgaand zal er om 19.00 uur een kinderprogramma worden uitgezonden voor de allerkleinsten onder ons.

De Kerst sluiten we af op zondagochtend vanaf 10.00 uur af met een Kerstgezinsdienst waarin Jacob Folkerts zal voorgaan en de dienst zal worden ondersteund door de muzikale talenten van Sera Noa en Rik Jan.

Tevens mogen we genieten van de zandtekeningen van zandkunstenaar Gert van der Vijver.

Wil je niets missen?

Kan dan op www.bethel.nl/kerst voor meer informatie of om je op te geven voor het Kinderkerstfeest.

Alle online programma’s zijn te zien via het YouTubekanaal:
www.youtube.com/user/VBGBethel.