Hannie's salon en hun buren bij hun feestelijke opening
Hannie's salon en hun buren bij hun feestelijke opening

Helemaal ontspannen bij Hannie's Salon

JOURE - Veel mensen gaan naar de zonnebank om een mooi kleurtje te krijgen, maar wist u dat speciale zonnebanken ook een medische toepassing kunnen hebben? De Ergoline 1600 van Hannie’s Salon is zo’n zonnebank. Mensen met reuma, psoriasis of andere huidproblemen kunnen veel baat hebben bij een behandeling. Hannie Degen kan u er alles over vertellen en legt u graag uit hoe u veilig kan genieten van deze moderne zonnebank.

Veel mensen denken dat het gebruik van een zonnebank slecht is voor de gezondheid. Niets is minder waar, stelt Hannie Degen. Met goed advies en de juiste producten kan het gebruik van een zonnebank juist heel goed zijn voor de gezondheid. De zonnebank die zij gebruikt in haar salon, de Ergoline 1600, wordt zelfs door huisartsen aanbevolen om huidklachten en spier- en gewrichtspijn te verlichten. Het geheim zit hem in de warmte dat het apparaat uitstraalt en de infrarode stralen: “Daardoor kunnen spieren ontspannen en krijgt de huid een gezondheidsboost,” legt Hannie uit. Regelmatig staan mensen met rugklachten bij haar aan de deur: “Als ze je dan vertellen hoezeer de vorige behandeling heeft geholpen, dan doet mij dat heel goed.” Bovendien zet je lichaam een deel van de straling om naar vitamine D, die helpt je weerstand op te bouwen. Zo ben je beter bestand tegen bacteriën en virussen, zoals COVID-19.

Natuurlijk komen er ook gewoon klanten voor een gezond kleurtje. Voor beginners heeft Hannie een zonnekuur, waardoor hun huid op een gezonde manier kan wennen aan de straling. Elke klant gebruikt voor het zonnen een hydraterende tanning lotion van Devoted Creations, zodat de huid niet uitdroogt en beschadigd. Het belangrijkste is, volgens Hannie, dat de klant goed gestructureerd wordt: “Daar neem ik ook echt even de tijd voor. Het is niet dat de klant een muntje koopt en zich dan maar moet redden. Ik leg alles uit, stel het apparaat op de juiste manier in. In principe hoeft de klant alleen maar te ontspannen, ik doe de rest.”

Ontspanning, dat is het belangrijkste bij Hannie’s Salon. Ze is van maandag tot en met vrijdag tot half tien open, zodat mensen na hun werk nog even stoom kunnen afblazen: “In de coronatijd kwamen er ook regelmatig mensen uit de zorg na hun werk nog langs. Ongelofelijk wat zij hebben doorstaan, ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen door ze even lekker te verwennen.”

Op de website van Hannie’s Salon kunt u veel meer informatie vinden over de behandeling en kun je alvast een afspraak maken.

Hannie’s Salon

Haskerveldweg 10, Joure

www.hanniessalon.nl

Afbeelding
Afbeelding