Afbeelding
Foto:

Zen@sea geopend in Zierikzee

Zierikzee - Monique Hondelink en Winya Hak hebben een nieuwe yogastudio geopend in het monumentale pand 'Die Wijnkelre' aan de Oude Haven 20 in Zierikzee. De sfeervolle studio biedt rust, ruimte en persoonlijke aandacht.

In de studio bieden gecertificeerde yogadocenten Monique en Winya verschillende yogalessen aan. De lessen hebben een rustig karakter en nemen je mee naar de wereld van yin yoga. Deze stroming is een milde, meditatieve yogavorm waarin houdingen langer worden aangehouden, zodat de spieren kunnen ontspannen en het bindweefsel en de gewrichten worden versterkt en versoepeld.

Zen@sea biedt naast reguliere yin yogalessen, specifiek yin yoga voor de rug, lange yin XL-lessen op zondagochtend, restorative yoga, vinyasa flow, yoga voor mannen en yoga nidra aan. Wekelijks is er ook een yogales waarbij de Backmitra® wordt gebruikt. Deze les is specifiek bedoeld om de rug en de schouders te versoepelen met dit simpele en effectieve hulpstuk.

Yoga-ervaring is absoluut niet vereist om mee te kunnen doen. De yogalessen zijn rustig van aard, waardoor je de tijd krijgt om jezelf helemaal te ontspannen zonder de prikkels van de hedendaagse, hectische wereld. Neem contact op via info@zenatsea.biz voor een gratis proefles. Het volledige lesrooster vind je terug op zenatsea.biz. Naast yogalessen kun je ook voor ontspanningsmassages en Ayurvedische yoga massages bij zen@sea terecht.

Afbeelding