Afbeelding
Foto:

Mogen we uw verhaal vertellen?

Lokale media is de manier om erachter te komen wat er speelt in uw omgeving. Zij vertellen de verhalen van uw buren, de mensen die u dagelijks tegen het lijf kan lopen. Niet ver van uw bed maar juist dichtbij. Rondom Vandaag streeft erna om die verhalen te vertellen. Heeft u een mooi, ontroerend, grappig, verdrietig of bijzonder verhaal, dan horen we graag van u!

Dagelijks krijgt de redactie van Rondom Vandaag veel persberichten. Van grote bedrijven, scholengemeenschappen, organisaties. Belangrijk nieuws zeker, maar het is nieuws dat u ook kan lezen bij onze grote 'broers' zoals NOS of RTL. Rondom Vandaag wil u verhalen vertellen van dichtbij. Van de bakker om de hoek die elke maandag brood bakt voor arme gezinnen. Van de buurvrouw die na twee jaar kanker heeft overwonnen. Van de stads- of dorpsgenoot die geld inzamelt voor een levenslange droom. In de dagelijkse sleur vergeten we vaak dat we niet ver hoeven te zoeken naar prachtige verhalen. Rondom Vandaag vindt dat elk verhaal verteld mag worden. Want iedereen heeft wat te vertellen en we kunnen leren van elkaar. Heeft u een mooi verhaal die u wilt delen in uw lokale regio?

Vertel!

We horen graag van u! U kunt contact opnemen via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/RondomVandaag/ of u kunt onze journalist een berichtje sturen via redactie@rondomvandaag.nl