Afbeelding
Foto:

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in 'De Enter'

Op zaterdag 4 april is er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs in dorpshuis ‘De Enter’. Iedere beurs is er een divers aanbod van boeken, kleding, schoenen, speelgoed, knuffels, babyartikelen, enz.

Speel-o-theek ‘De Flierefluit’ heeft nog plaats voor standhouders die op de beurs willen staan om hun eigen kinderkleding en speelgoed te verkopen. Dus, wilt u de zomerkleding van uw kind alvast verkopen, of komt u erachter dat de winterkleding niet meer past, of wilt u de kasten opruimen zodat het speelgoed van de komende feestdagen ook een plekje heeft?: bel of mail en reserveer een tafel. U kunt één of meerdere tafels huren (á €6,50) en/of een lege plek (á €6,50) voor bijvoorbeeld een kledingrek (zelf meenemen) of groot speelgoed. De opbrengst van uw verkoop is voor u zelf! Opgave en info is mogelijk via de mail: flierefluit@scala-welzijn.nl of bellen met Elly Heeringa (0516-421417, graag na 19.00 uur).

De beurs is van 10 tot 12 uur. De toegang is gratis en speel-o-theek verkoopt hier zelf ook afgeschreven speelgoed. Ook heeft de speel-o-theek een speciale aanbieding om lid te worden. Voor kinderen is er een gratis grabbelton.