Afbeelding
Foto:

Slichting verbouwt en trakteert klanten op spectaculaire verbouwingsopruiming

LEEUWARDEN - Schlichting gaat verbouwen! Daarom worden de gasten de aankomende tijd getrakteerd op aantrekkelijke kortingen tijdens de verbouwingsopruiming.

De verbouwingsplannen zijn een beetje uit nood geboren. Om een betere brandveiligheid te kunnen garanderen moet het plafond vervangen worden, en Schlichting pakt daarom de hele winkel aan. Binnenkort heeft Schlichting dus een nieuw jasje! Om de winkel vrij te maken voor de verbouwing, is er tijdelijk een verbouwingsopruiming. Tijdens deze grote kortingen houdt de winkel nog steeds rekening met alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM, zodat iedereen met een veilig gevoel op zoek kan gaan naar de beste deal.

Er is ook gedacht aan mensen die niet naar de winkel kunnen komen. Deze kunnen terecht op de webshop: www.lointswebshop.nl. Hierop staan alle wintermodellen van Slichting, mét dezelfde korting als in de winkel. Daarnaast heeft Schlichting ook de mogelijkheid om langs uw huis te komen, zodat u thuis de schoenen kan passen. Natuurlijk neemt het personeel van Schlichting ook hier alle veiligheidsmaatregelen in acht. Zo proberen ze iedereen te helpen in deze gekke coronatijd.