Afbeelding
Foto:

Ron Tilroe uit Leeuwarden draagt de zorg een warm hart toe

LEEUWARDEN - In Leeuwarden zette Ron Tilroe een webshop op waar hij armbandjes met een mooie tekst, deze luidt “ik draag de zorg een warm hart toe’’. Hij startte de actie omdat zijn vriendin werkt in de zorg en hij graag iets terug wilde doen voor diegenen die nu zo hard hun best moeten doen. De opbrengst van de bandjes worden gedoneerd aan het Rode Kruis. RondOm Leeuwarden sprak met Ron over dit mooie initiatief.

Ook Ron zag dat er veel aspecten van ons dagelijks leven dingen drastisch zijn veranderd. Een sollicitatiegesprek voor zijn werk zit er daarom ook niet meer in. De coronacrisis zorgt voor een rustige periode in veel branches, ook bij hem. Dit zette hem aan het denken. ‘’Zo kwam ik op het idee om bandjes met een mooie tekst erop te verkopen. De bandjes zijn in het oranje met een blauwe tekst, het oranje staat natuurlijk voor Nederland en het blauw voor de zorg.” de opbrengst van deze bandjes gaat naar het Rode Kruis. de tekst luidt: ''ik draag de zorg een warm hart toe.''

Geen winst

Voor Ron zit er geen enkel commercieel belang bij de actie. Hij haalt enkel de kosten van de bandjes en enveloppen van de actie af. Ron maakt er dus geen winst op. De ver

zending doet hij zelf en ook heeft hij een website voor het initiatief laten maken. Hij begon met het promoten van zijn actie bij zijn vrienden en social media. Ron heeft er veel tijd en geld in gestoken en hoopt daarom dat het een beetje gaat lopen. Hoe meer mensen de bandjes dragen, hoe duidelijker onze boodschap wordt: wij staan achter ons zorgpersoneel.

1000 armbandjes

In eerste instantie is het doel om 1000 van de armbandjes te verkopen en als de actie aanslaat, kunnen mogelijk meer mensen het bericht van de bandjes verspreiden.

De mensen die willen helpen kunnen gemakkelijk een bandje bestellen via zijn website, www.eenwarmhart.nl. Laat jij ook zien dat je de zorg een warm hart toedraagt?