Afbeelding
Foto: Martijn Boonman

De Barbier is het
leukste eetcafé

Ouwerkerk - Eet- en Knipcafé de Barbier mag zich het leukste eetcafé van Schouwen-Duiveland noemen. De verkiezing die ondersteund wordt door onder andere Radio 538 wordt ieder jaar georganiseerd. Martijn Boonman staat al zo'n vijf jaar in de Barbier en was aangenaam verrast. "Het is natuurlijk hartstikke leuk dat we als winnaar uit de bus kwamen. We hadden de meeste stemmen, maar ook de hoogste waardering. Mensen konden niet alleen stemmen, maar ook cijfers geven voor de prijs/kwaliteit verhouding, het eten, de sfeer, de service, noem maar op."

Van heel Zeeland werd de Barbier nummer twee. De verkiezing wordt afgesloten met een Award Festival in Aalsmeer voor alle (gemeente en provincie) winnaars. De prijzen worden dan uitgereikt door Jan Versteegh en Kim Kötter.

Oud en Nieuw

De afgelopen jaren organiseerde Martijn ook altijd de Nieuwjaarsduik in Ouwerkerk. Daar is hij mee gestopt, maar in plaats daarvan gaat de Barbier nu voor het eerst in tien jaar weer open met Oud en Nieuw. Iedereen is dus welkom voor een spetterende Oudejaarsavond van 20.00 tot 1.30 uur.