Afbeelding
Foto: Mebo Hekwerken

MEBO bij RTL 4

Renesse – Voor hekwerken kunnen bewoners uit de Westhoek en daarbuiten al meer dan 25 jaar terecht bij MEBO hekwerken in Renesse. Zolang het technisch realiseerbaar is kunnen zij nagenoeg alles leveren. Recent kreeg eigenaar Menno Borsboom de kans in het RTL programma Helemaal Gek Van te laten zien wat ze in huis hebben.

Menno vertelt: "Ze zijn een middag komen draaien met een cameraploeg en we konden in onze showtuin laten zien wat we zoal leveren. Ook hebben we wat tuinen bij klanten bezocht om zo een indruk te kunnen geven. Er is op dit gebied ontzettend veel mogelijk. Sierhekwerken, houten hekwerken met of zonder staal, entreepoorten, maar ook zaken als automatisering en bediening, camerabeveiliging en tuinverlichting. Die dingen hebben we in een vogelvlucht laten zien."

Van tevoren kreeg Borsboom een heel draaiboek. En de opnames duurden een paar uur. "Het heeft best wat voeten in aarde zoiets. We hebben de onderwerpen vooraf besproken, zodat ik een beetje kon bedenken wat ik wilde vertellen. Er is uiteindelijk een filmpje van twee minuten gemaakt dat als het goed is in oktober wordt uitgezonden op RTL 4. Een erg leuke ervaring om zo eens in de picture te staan." Via www.rtl.nl/gemist is de aflevering (nummer 6 seizoen 2) naderhand terug te bekijken.