Afbeelding

Indigo Shoes en Ilona's Boutique voor trendy en betaalbare kleding

Bedrijf in beeld FOR REAL

LEEUWARDEN - Er is weer reuring in het Zaailand! Diverse opleidingen ROC Friese poort hebben nu een plekje op de bovenste verdieping en ze hebben een aantal ondernemers aangetrokken voor een unieke samenwerking. Ilona's Boutique en Indigo Shoes zijn één van die ondernemers. Bij hen kun je terecht voor trendy outfits, schoenen, tassen, sjaals en leuke woonaccessoires.

Ilona Eyzenga en Tineke Boonstra runnen een winkel in Shop In Shop Stiens (SISS, langebuorren 37, Stiens). SISS is een grote winkelruimte waar meerdere ondernemers, zoals een kapper, een pedicure en onder andere een schoenenwinkel, een wolwinkel, een kledingwinkel en een kadowinkel, samen hun onderneming runnen. 

Toen ze hoorden van het project van Friesche Poort  stelden ze voor om het bovenin het Zaailand te gaan proberen, een leuke nieuwe uitdaging voor beide.

Indigo Shoes en Ilona's Boutique creëerden een gezellige winkel in winkelcentrum Zaailand waar klanten terecht kunnen voor trendy en betaalbare kleding (bijvoorbeeld voor het kerstdiner), maar ook voor schoenen, tassen en sjaals. Ook kun je er terecht voor de leuke betaalbare producten en kado-artikelen van Mindup, bij veel mensen wel bekend.

Ilona en Tineke zijn enkele van de ondernemers die nieuw zijn in het Zaailand, aangetrokken door het FOR REAL project van ROC Friese Poort. Binnenkort krijgt die samenwerking ook echt vorm, wanneer zij ook stagiaires gaan verwelkomen in de winkel die daar dan hoofdzakelijk de boel gaan runnen.

Komt u ook een keer een kijkje nemen in de winkel Indigo Shoes en Ilona's Boutique? Op 14 december wordt er in het Zaailand een gezellige kerstmarkt in Charles Dickens-stijl georganiseerd waar ook Indigo Shoes en Ilona's Boutique zullen gaan staan.

Zaailand 141 Leeuwarden l FB: Indigo shoes en Ilona's Boutique l Insta: @indigoshoes_ilonasboutique

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 5 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 7 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 21 uur geleden
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws gisteren
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur 17 apr, 10:00
Afbeelding
Play-Offs verder uit zicht voor SC Cambuur, na nieuwe nederlaag tegen Jong Ajax Sport 16 apr, 10:17