Afbeelding

Veiligheid, betrokkenheid en persoonlijke service, dat is topprioriteit bij Friesland Vitaal

Zorg & Welzijn

FRIESLAND - Bij Friesland Vitaal gaat de service kilometers verder dan bij andere mobiliteitsketens. Waarom? Omdat ze vinden dat veiligheid belangrijker is dan geld. Dus krijgt u bij aankoop van een rollator of scootmobiel het beste advies aan huis, een duidelijke en uitgebreide instructie én een vaardigheidscursus van een gediplomeerd rij-instructeur. Zo weet u zeker dat u veilig weer op pad kan.

Friesland Vitaal weet alles van mobiliteitshulpmiddelen. Rollators, scootmobielen en krukken kennen geen geheimen en Friesland Vitaal verkoopt alleen de allerbeste merken. Eigenaar Cor legt uit hoe dat werkt: “Alle scootmobielen en rollators moeten in Nederland voldoen aan de CE norm. De Duitse TUV norm gaat veel verder en is dus veel veiliger. Daarom verkopen we alleen hulpmiddelen die hieraan voldoen, want we willen écht alleen het allerbeste.” Friesland Vitaal is dealer van onder andere de Noorse rollatormerk Topro, dat al jaren de nummer één is in de markt en maar liefst zeven jaar garantie geeft. Afikim is een scootmobielenmerk dat echt overstijgend goed is. Het balansniveau is uitstekend en de scootmobiel heeft bijna nooit storing. 

Bij Friesland Vitaal komen ze altijd langs om samen een goed overwogen keuze te maken. Cor: “We vragen naar de wensen van de klant, maar kijken ook goed rond om te zien waar ze wonen. Zijn er veel drempels? Gaat u veel op pad in de stad of in de natuur? Dat zijn allemaal factoren die we laten meewegen en zo kunnen we het perfecte hulpmiddel voor u uitzoeken?” Wanneer het hulpmiddel er is wordt het bezorgd door uw verkoper en krijgt u gelijk een duidelijke en uitgebreide instructie hoe u ze het veiligst kan gebruiken: “We laten niet enkel de rem en het gas zien, maar helpen u echt op weg.” 

Maar de service houdt daar niet op: “We regelen een gediplomeerd rij-instructeur voor u zodat u echt goed leert hoe u uw scootmobiel gebruikt. Daarna houden we contact en zijn we altijd beschikbaar voor vragen. Eén keer per jaar komen we uw hulpmiddel controleren of alles nog goed werkt en als dat niet zo is, laten we het repareren. Veiligheid, betrokkenheid en persoonlijke service, dat is onze topprioriteit in alles wat we doen.”

Voor meer informatie, ga naar: http://frieslandvitaal.nl

!
Afbeelding
Flat deels ontruimd na gaslucht in Leeuwarden Politie 17 uur geleden
Afbeelding
Vuurwerkshow Vuurwerk Boulevard op 9 december begint uur eerder Zakelijk 5 dec, 15:07
Afbeelding
Brandweer blust brand met boot in Warten Politie 5 dec, 13:04
Afbeelding
Column Melissa: Zo slecht is de mensheid nog niet... Column 5 dec, 12:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: In- en ontspannen Column 5 dec, 12:00
Afbeelding
Drie auto’s betrokken bij kettingbotsing in Leeuwarden Politie 5 dec, 09:11
Afbeelding
5 december is er weer een NL-Alert testbericht Algemeen 4 dec, 12:00
Afbeelding
Ale en Bonne uit Friesland provinciewinnaars Amateurscheidsrechter van het Jaar-verkiezing Sport 3 dec, 18:00