Afbeelding
Foto: Garage Bosscha

Kom langs bij Garage Bosscha in Langezwaag

Zakelijk

LANGEZWAAG - Garage Bosscha in Langezwaag is een vertrouwd Volvo specialist in Noord-Nederland en bovendien een Bovag aangesloten universeel autobedrijf. Eigenaar Katrinus IJsselstein heeft altijd al een liefde voor techniek gehad en is sinds 1982 werkzaam in het autobedrijf, wat sinds 1955 in Langezwaag bestaat en op de huidige locatie vanaf 1968. Hij vertelt wat het bedrijf zoal te bieden heeft.

“Samen met monteurs Johnny Looijenga en Rene Hofstra (eerste monteurs en APK-keurmeesters) doen we ons best om een optimaal kwaliteitsniveau voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding te bewerkstellingen”, begint Katrinus enthousiast. “We ontvangen de meeste mensen vanuit de noordelijke provincies, maar ook uit de rest van Nederland weten klanten ons goed te vinden.” 

Het werk verveelt nooit

De auto’s hebben door de jaren heen vele veranderingen doorgemaakt. “Van carburateur tot aan volledige elektrische auto’s; ik heb in die veertig jaar ontzettend veel gezien. Het werk blijft leuk en uitdagend.” Daarin probeert Garage Bosscha met de klant mee te denken. “De moderne auto’s zitten vol met computers. Dat kan bij storingen betekenen dat het in de toekomst economisch niet meer haalbaar is om de auto te repareren, vanwege de hoge kosten. Wij kunnen bepaalde elektronische componenten -die soms zeer duur zijn- echter gebruikt monteren om kosten te besparen.”  

Onderhoud en reparatie

Daarnaast kun je bij de garage in Langezwaag terecht voor onderhoud aan airco en reparatie. “Dit is dagelijks werk voor ons. Hetzelfde geldt voor automaat versnellingsbakken, olie verversen en controles op de laatste software”, licht Katrinus toe. De werkplaats is ingericht met originele Volvo diagnoseapparatuur voor het uitlezen van storingsmeldingen en moderne diagnosetesters voor bijna alle andere merken. “Bij ons kunt u terecht voor onderhoud volgens service interval en reparaties van bijna alle merken. Wij maken gebruik van merk-originele onderdelen of een kwalitatief vergelijkbaar alternatief.”

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud volgens service interval en reparaties van bijna alle merken.

All Season banden populair

Katrinus ziet een trend in het aantal All Season banden wat de deur uitgaat. “Zeker voor mensen die rond de 10.000 kilometer per jaar rijden is dat een prima alternatief voor de winterband. Ook voeren we aankoopkeuringen voor elders te koop aangeboden auto’s of een garantie afloopkeuring uit.” 

Bovag autoverzekering en pechhulp

De Bovag autoverzekering en pechhulp is een product waarbij mensen zelf kunnen kiezen waar ze naar toe willen voor reparatie. “We zien in de praktijk dat de premie de keuze bepaalt, maar niet de service. We adviseren om regelmatig olie en vloeistoffen te controleren. Vergeet ook de bandenspanning niet en kijk dan ook even naar het profiel. Als er een advies op het APK-keuringsrapport staat, is dit op termijn ook van belang. We streven naar plezierig en betaalbaar autorijden.”

Kom langs bij de garage!

Bent u nieuwsgierig of wilt u meer weten over Garage Bosscha? Kom dan eens langs bij de garage in Langezwaag! “De koffie staat klaar en we helpen u graag met uw vraag.” 

Garage Bosscha
Het Hou 13A
8404GH Langezwaag
Tel: 0513 - 688 224
www.garagebosscha.nl

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 9 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 15 uur geleden
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
De Slachte-trein van Arriva brengt de Slachtemarathon 2024 in beweging Algemeen 1 dec., 18:00
Afbeelding
Geldmaat opent Geldmaatwinkel in Leeuwarden Financieel 1 dec., 15:00
Afbeelding
Overval op tankstation Shell in Leeuwarden 112-Nieuws 1 dec., 13:40
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00