Martin Robben is blij met hun nieuwe machines.
Martin Robben is blij met hun nieuwe machines. Foto: Robben Kozijnen

Houten kozijnen, perfect op maat gemaakt

Zakelijk

OLDEBERKOOP - Jarenlang weet de particuliere markt Houthandel Martin Robben in Oldeberkoop al te vinden voor op maat gemaakte houten kozijnen. Dankzij de aanschaf van een set hypermoderne CNC-machines, die houten kozijn tot op de millimeter perfect op maat maken, kunnen ze nu ook de professionele markt bedienen. Dit doen ze onder een geheel nieuwe vlag: Robben Kozijnen. 

“We hebben al veel kennis in huis over het maken van kozijnen,” vertelt Martin Robben aan RondOm Vandaag. “We maakten de kozijnen op de ‘ouderwetse’ manier, om het zo maar even te zeggen, voor onze particuliere klanten. Het afgelopen jaar hebben we onderzocht hoe we onze dienstverlening konden uitbreiden om ook de zakelijke markt te bedienen. De nieuwe machines  zorgen ervoor dat we nu ook aannemers en zzp’ers in de bouw kunnen helpen.”

De nieuwe apparatuur bestaan uit een serie computergestuurde machines die samenwerken om tot het uiteindelijke eindresultaat te komen. “Er is helaas nog geen machine waar zo een kant en klare kozijn uit komt,” lacht Robben. Hij legt uit dat elke machine zijn eigen taak heeft. Eerst is er een deskundige medewerker die samen met de klant een plan maakt. “Op basis van alle informatie en de wens van de klant geven we de eerste machine de opdracht om de houtblokken af te korten. Vervolgens gaat de schaafmachine aan de slag en dan is de Winline Dutch Edition aan de beurt: “Deze machine weet precies wat hij moet doen en bewerkt het hout tot zover dat het alleen nog maar in elkaar gezet hoeft te worden op een opsluitbank.”

Door de aankoop van deze machines kan Robben Kozijnen precisiewerk leveren: “De machines maken nooit fouten. Alles is tot op de millimeter nauwkeurig afgemeten.” Bovendien worden de mogelijkheden, en dus de keuze voor de klant, groter dankzij de computergestuurde machines. Ronde kozijnen, kozijnen met een draai-kiep systeem of kozijnen waarin veiligheidsglas of triple-glas past behoren allemaal tot de mogelijkheden bij Robben Kozijnen. Tenslotte werken de machines sneller, waardoor de levertijd aanzienlijk is ingekort. 

Meer informatie

Kortom, Robben Kozijnen is beter uitgerust dan ooit om zowel particulieren als aannemers te helpen bij hun kozijnklussen. Ga naar www.robbenkozijnen.nl voor meer informatie en neem contact op voor de mogelijkheden (0516-451462).

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 6 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 9 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 12 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 23 apr, 16:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 23 apr, 12:46