Eva zoekt naar gecommitteerde aanpakkers van alle niveaus om haar ‘watersportfamilie’ mee uit te breiden.
Eva zoekt naar gecommitteerde aanpakkers van alle niveaus om haar ‘watersportfamilie’ mee uit te breiden. Foto: Eva Meijer

Eva zoekt gedreven watersportfamilie

Zakelijk

HEEG - Eva Meijer, eigenaresse van Hoora Watersport in Heeg, zoekt een gedreven watersportfamilie: gecommitteerde en ambitieuze aanpakkers die de haven en de innovatieve bootproductie naar een hoger plan willen tillen. Met de uitbreiding van haar team wil Meijer vol inzetten op nieuwe innovaties en deze koploperstraditie voortzetten. Ze wil een circulaire haven draaien en duurzame boten bouwen met een fantastisch en energiek team. Medewerkers mogen kiezen voor een dienstverband die bij hen past, bijvoorbeeld vast, flexibel of zzp. Meijer: ,,Hoora staat voor vrijheid, ook voor onze medewerkers.”

Binnen de watersportbranche is Hoora altijd het bedrijf geweest dat van de gebaande paden afweek. Dit heeft verschillende innovaties opgeleverd waarmee Hoora in het verleden meermaals het nieuws heeft gehaald. Zoals het verwerken van polyester onder vacuüm, wat een zeer schone methode is. Daarnaast nam Hoora in de jaren ‘80 het voortouw bij het elektrisch varen. Eind jaren ‘90 lanceerde Hoora een boot met elektromotor in de kiel en zonnepanelen in het achterdek. Deze boot werd in 1999 bekroond tot ‘Hiswa Boat of the Year’. 


Foto: SJB Media

Trendsetter

,,Al onze innovaties zijn de standaard geworden binnen de botenbouw”, vertelt Eva Meijer, die sinds 2012 het familiebedrijf leidt. ,,Ons huidige doel is om groener te groeien. Ik wil een circulaire haven draaien en duurzame boten bouwen. We hebben ook al een idee ontwikkeld om circulaire producten voor de watersportbranche te produceren, wat is bekroond met de eerste prijs bij de Circo Track.”

Eva zoekt naar gecommitteerde aanpakkers van alle niveaus om haar ‘watersportfamilie’, haar team, mee uit te breiden. Mensen die er enthousiast van worden om te werken bij een innovatief bedrijf. En die net zo’n sportmentaliteit hebben als Eva zelf. ,,Ik wil in de kopgroep zitten en uiteraard op de eerste plek eindigen, maar het belangrijkste is het plezier en de passie die we met elkaar beleven. Wat dat betreft is een haven runnen en innovatieve boten bouwen ook een prachtige teamsport.” 


Foto: SJB Media

Vast, flexibel en zzp

Hoora is het Arabische woord voor ‘vrijheid’. ,,Dat is dan ook waar Hoora voor staat. Dit geldt voor de mensen die onze boten huren, als voor onze medewerkers. Het is mogelijk om op vaste of flexibele basis bij ons aan de slag te gaan. Ook zzp’ers zijn van harte welkom. Ik vind het heel belangrijk dat mensen kunnen kiezen voor de arbeids- of samenwerkingsovereenkomst die bij hen past, zodat ze met plezier werken en zich optimaal kunnen ontwikkelen.” 

Bij Hoora is plek voor een polyester-medewerker met ervaring in handlamineren, een polyester-medewerker met ervaring in polyester spuiten, een medewerker Hoora Products: assemblage en produceren van bootonderdelen, een medewerker Haven voor winterstalling en verhuur en een administratief medewerker. ,,Zij kunnen rekenen op een informele, sociale werkomgeving en wederkerigheid in commitment. Ik vind het mooi om mensen in hun kracht te zetten en om bij te dragen aan hun ontwikkeling.” 


Foto: SJB Media

Afbeelding
Tennisvereniging Leeuwarden hoopt dat oude tijden weer gaan herleven op het sportpark.
LTV De Bontekoe en TV De Molen gaan gezamenlijk verder als Tennisvereniging Leeuwarden Sport 2 uur geleden
Afbeelding
IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!" Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 18 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 20 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 28 mrt, 13:19
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 28 mrt, 12:00