Afbeelding

KIVO Petfood: Eerlijke en natuurlijke honden- en kattenvoeding zonder fratsen

Zakelijk

GOUTUM - Ik, Joelle van Koetsveld van Ankeren heb mijn KIVO verkooppunt in Goutum (aan huis)! Wat ben ik blij met dit product, voor mijn eigen hond maar ook voor de honden en katten van mijn (potentiële) klanten. Gelukkig zijn wij ons er tegenwoordig van bewust dat ook onze huisdieren de beste voeding verdienen die mogelijk is.

En wanneer je dan ziet dat jouw hond/kat bij het voeren van KIVO: Veel mooier in de vacht zit, hagelwitte tanden heeft, aanhankelijker is, minder snel allergieën en klachten (goede weerstand) heeft ontwikkeld, goede ontlasting heeft, niet van straat eet, niet uit de bek stinkt, geen onaangename vachtgeur heeft, etc, etc. 

Dan is er maar één conclusie: VOER JOUW TROUWE VIERVOETER KIVO!

KIVO Petfood produceert voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van de hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur- en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het ook bedoeld heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen.

Kivo heeft naast vers vlees ook heel veel verschillende soorten brokken, gestoomd vlees, groenteworsten, snacks, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. En alles is puur natuur! Vanuit gecertificeerde slachthuizen door het hele land worden de lekkerste stukken vlees naar de (transparante) fabriek in Veldhoven gebracht. Daar wordt het tot een perfecte verhouding gemixt, naar de behoefte van een carnivoor, met 100% vers vlees!

Buorren 24, Goutum
06 4831 6608
www.kivojoellegoutum.nl
info@kivojoellegoutum.nl

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 15 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 17 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur 17 apr, 10:00