Afbeelding
Foto: De winkel AudioTempel in Zwolle.

AudioTempel in Heerenveen en Zwolle heeft alles wat u nodig heeft!

Zakelijk

HEERENVEEN – Bent u op zoek naar kwalitatieve audioproducten zoals streamers, versterkers, luidsprekers of platenspelers? Neem dan zeker eens een kijkje bij AudioTempel! Het bedrijf heeft twee prachtige winkels in Heerenveen en Zwolle, maar ook online bij Audiotempel.nl kun je al die hoogwaardige producten vinden.  

Als kleine jongen is Cor van Empel al gecharmeerd van de audio. In 2004 maakt hij van zijn passie zijn beroep. Van Empel begint met een groothandel met Henk van Abbema en Menno Bonnema, waarna AudioTempel wordt geopend in Heerenveen. Het loopt zo goed, dat besloten wordt om ook in Zwolle een winkel te openen. Dat is ook het moment dat medecompagnon Henk van Abbema instapt. Voor de winkel in Heerenveen is Menno Bonnema als verantwoordelijke aangetrokken.

Als je een blik op de producten werpt, valt op dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de betere merken.  “Wij willen continuïteit aanbrengen in onze producten. Bij die kwalitatief hoogwaardige merken kun je die continuïteit krijgen.”

In het assortiment van Audio Tempel vind je de betere merken zoals bijvoorbeeld Advanced Paris. “Dat merk levert hele goede kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaalt. Maar we hebben bijvoorbeeld ook KEF, Yahama en ook weer Technics. Stuk voor stuk merken die fantastische muziek uit hun apparaten laten klinken.” Vanaf  350 euro kun je een product aanschaffen bij Audio Tempel. “Voor die prijs kun je bijvoorbeeld een losse versterker of een set luidsprekers aanschaffen. Wij willen maximale kwaliteit bieden aan onze klanten.” 

“Onze doelstelling is om uw muzieksmaak zo goed mogelijk te laten klinken. Ons motto? De klant zijn of haar muziek met een glimlach laten beluisteren in de eigen omgeving. U zult versteld staan dat u dingen hoort die u nog nooit eerder gehoord heeft in uw favoriete plaat.”

Bent u nieuwsgierig geworden naar Audio Tempel? Kom langs en ervaar hoe uw favoriete muziek kan klinken.

Afbeelding
Grutte Pier Brouwerij maakt speciaal bier bij middeleeuwententoonstelling Fries Museum Evenement 7 uur geleden
Afbeelding
Auto’s in de kreukels na botsing in flauwe bocht in Leeuwarden Politie 9 uur geleden
Afbeelding
Grote verschillen in ‘laadpaaldichtheid’ Friese gemeenten Duurzaamheid 8 aug, 20:00
Afbeelding
SLOWTriatlon Waterland van Friesland op zaterdag 10 september Evenement 8 aug, 16:00
Afbeelding
Geen treinen op 13 en 14 augustus tussen Groningen - Buitenpost Algemeen 8 aug, 13:00
Afbeelding
Hevige confrontatie in de derde aflevering van #LOKFIETS Leeuwarden Samenleving 5 aug, 12:00
Afbeelding
Princessehof sluit tentoonstelling af met Koreaans feest Cultuur 5 aug, 10:00
Afbeelding
Voor jou, de natuur en de goede doelen Algemeen 4 aug, 12:00