Afbeelding
Foto: Anne Waterlander - X-lent fotografie

Podozorg Berlikum: de beste oplossing voor uw voetklachten

Zakelijk

Als er iemand is, die alles over voeten weet is het Harrie Moerings. Een voetendokter zou je hem met recht kunnen noemen. Moerings heeft ruim 20 jaar als fysiotherapeut en manueeltherapeut gewerkt in verschillende fysiotherapiepraktijken en heeft zich sinds 2015 gespecialiseerd in voetklachten. Zijn kracht is de combinatie van fysiotherapie en podologie, oefeningen en steunzolen. Hij kijkt niet alleen naar de stand van de voeten, maar neemt het hele lichaam mee. En daarmee is hij uniek in deze regio.

“Nog nooit heeft iemand zo uitgebreid naar mijn voeten en mijn houding gekeken”, is een compliment dat Moerings regelmatig hoort. Na een uitgebreid vraaggesprek wordt niet alleen de voet bekeken, maar is er ook altijd aandacht voor de houding van het hele lichaam. Er vindt er altijd een videoanalyse plaats van het looppatroon van de cliënt. Middels deze videoanalyse wordt het voor de client ook duidelijk wat er mis gaat tijdens het lopen. Doel van het onderzoek is niet alleen om het probleem op te lossen, maar juist ook om de oorzaken te achterhalen

Registerpodoloog en fysiotherapeut

Als registerpodoloog en fysiotherapeut meet hij dus niet klakkeloos steunzolen aan. Hij vraagt altijd door; welke klachten zijn er, waar komen ze vandaan, wanneer is het begonnen, wanneer treden de klachten op? De behandeling zal dan ook gericht zijn op de oorzaak van het probleem. Soms is het genoeg om een paar oefeningen te doen om de voet sterker en soepeler te maken. Als iemand met knieklachten bij de fysiotherapeut komt, wordt toch ook niet altijd een kniebrace voorgeschreven? Harrie Moerings werkt hierbij nauw samen met collega fysiotherapeuten om de meest optimale zorg voor uw voetklacht te kunnen bieden.

Zorgverzekeraar

De behandelingen worden vaak vergoed door uw ziektekostenverzekering. Zorgverzekeraar De Friesland bijvoorbeeld vergoedt alle behandelingen volledig als u een AV Extra, AV Optimaal of een AV Friso heeft.

De praktijk van Moerings bevindt zich in Berlikum aan de Prommehôf 3 (Fysiotherapie Jelle Eijzenga), in Dronrijp aan It Roer 8 (Fysiotherapie Jelle Eijzenga) en in Oenkerk aan de Frisiaste 23a (Fysiotherapie TMed bij Heemstrastate). Voor informatie en/of het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 31 21 41 11. Meer informatie kunt u ook vinden op www.podozorg-berlikum.nl .

Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00
Afbeelding
Tips voor jouw huisdier in de zomer Algemeen 10 aug, 15:00
Afbeelding
Nieuwe Rechtsback voor Cambuur: Sai is terug! Sport 10 aug, 11:40
Afbeelding
Grutte Pier Brouwerij maakt speciaal bier bij middeleeuwententoonstelling Fries Museum Evenement 9 aug, 18:00
Afbeelding
Auto’s in de kreukels na botsing in flauwe bocht in Leeuwarden Politie 9 aug, 15:59
Afbeelding
Grote verschillen in ‘laadpaaldichtheid’ Friese gemeenten Duurzaamheid 8 aug, 20:00
Afbeelding
SLOWTriatlon Waterland van Friesland op zaterdag 10 september Evenement 8 aug, 16:00