Afbeelding
Foto: Rob Dijkstra

Ford Sutherland; een nieuwe Ford Dealer in Leeuwarden

Zakelijk

LEEUWARDEN - Een nieuwe Ford Dealer in Leeuwarden? Jazeker, Ford Sutherland is vanaf begin januari 2022 de nieuwe Ford Dealer in Leeuwarden. Door de veranderingen binnen de autobranche heeft Ford Sutherland, in samenwerking met de Fabrikant Ford en de vorige dealer Wensink, de Ford vertegenwoordiging overgenomen. 

Al zeker veertig jaar is dealer Sutherland sterk verbonden met het merk Ford, waarbij er inmiddels veel kennis is ontstaan over dit merk. Die kennis brengen ze in de praktijk in hun vijf vestigingen in Friesland. Na Sneek, Gorredijk, Heerenveen en Drachten vind je nu ook een vestiging in Leeuwarden. Ford Sutherland Leeuwarden is gevestigd aan de Zuiderkruisweg in Leeuwarden, u weet wel tegenover Omrop Fryslân.

In Leeuwarden is een moderne werkplaats ingericht en kunnen ze alle onderhoud plegen die nodig is om uw Ford auto in topconditie te houden. Ook kunnen ze vanuit hier alle storingen op de juiste wijze oplossen. Bij Ford Sutherland Leeuwarden kunt u ook terecht voor terugroepacties en Ford garanties van de fabrikant.

Altijd dichtbij

Service is van levensbelang, vinden ze bij Ford Sutherland. Het is dan ook het uitgangspunt om de klant geheel te ontzorgen en altijd mobiel te houden. Dankzij hun vijf vestigingen staan ze altijd dichtbij de klant om service te verlenen. 

Tevreden klanten

Tevreden klanten zijn voor Ford Sutherland erg belangrijk. Ze zijn daarom ook trots op de waarderingen die hun klanten geven op KLANTVERTELLEN. Op dit platform is Ford Sutherland één van de best presterende Ford dealers. Ford Sutherland waardeert het dan ook dat heel veel klanten, meer dan 12.000, de moeite hebben genomen om de vragen van KLANTVERTELLEN in te vullen. 

Uniek evenement: proef aan het leven van een F1-coureur 

Ford Sutherland wil iedereen uit Leeuwarden en omgeving uitnodigen om tijdens het paasweekend langs te komen bij hun vestiging in Leeuwarden (Zuiderkruisweg 5). In hun showroom staat namelijk in dat weekend een F1 racesimulator opgesteld. Hier kun je op alle Formule 1 circuits racen tegen een coureur naar keuze. Neemt u het op tegen ‘onze eigen’ Max Verstappen, of gaat u liever het race-gevecht aan tegen Pérez, Hamilton, LeClerc, Sainz of één van de andere bekende coureurs. 

Groot aanbod

Bij Ford Sutherland Leeuwarden vindt u een breed assortiment en een groot aanbod van zowel nieuwe áls gebruikte auto’s. Handig, want zo hebben Fordbestuurders geen last van de lange levertijden waarmee de rest van de automotive-branche anno 2022 mee worstelt. De laatste tijd zijn er, onder andere door het uitbreken van de coronapandemie, minder auto’s de fabrieken uitgerold. Bij Ford Sutherland hebben desondanks het aanbod optimaal gehouden. Ze hebben voortdurend meer dan vierhonderd auto’s op voorraad. Er staat dus altijd wel één voor u tussen. 

Ford komt de komende jaren met zeven nieuwe elektrische modellen op de markt en dit geeft een heel mooi vooruitzicht. In 2021 lanceerde Ford al de populaire en indrukwekkende Ford Mustang Mach E. Voor de RondOm Vandaag Autotestdag mocht Friese zang Raynaud Ritsma deze auto, geleverd door Ford Sutherland, testen. Via deze link lees je hoe deze ‘nekkendraaiende machine’ hem beviel. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het huidige assortiment van Ford Sutherland, de mogelijkheden met oog op onderhoud en reparaties en de service die u van de beste Ford dealer in Friesland kan ontvangen? Ga dan eens naar www.sutherland.nl.

Ford Sutherland Leeuwarden
Zuiderkruisweg 5
8938 AP Leeuwarden
www.sutherland.nl
tel.nr 058-2029011

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 2 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 4 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 7 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 9 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00