Afbeelding
Foto: Zwanenburg Projecten

Hoogste punt nieuwbouwproject woonwijk Middelsee

Zakelijk

LEEUWARDEN/HEERENVEEN - De bouw van het allereerste nieuwbouwproject van de nieuwe woonwijk Middelsee is in volle gang en vanaf nu ook officieel beklonken. Het bereiken van het hoogste punt van de 44 zogenoemde Woonspods van vastgoedontwikkelaar Zwanenburg Projecten is met de kopers gevierd. 

Dit feestelijke moment werd georganiseerd bij Docks, het informatiecentrum en tevens horecagelegenheid van Middelsee. Wethouder Hein de Haan hield namens de gemeente Leeuwarden een kort woordje. Hierna werd onder toeziend oog van alle genodigden een vlag van het project met een hijskraan omhoog gehesen.

Realisatie door bouwbedrijf uit Heerenveen

Bouwbedrijf IIBO uit Heerenveen is verantwoordelijk voor de daadwerkelijke realisatie van het eerste woningbouwproject van de jongste wijk van Leeuwarden. Met het bereiken van het hoogste punt krijgen de plannen voor de uitbreiding van de Friese hoofdstad met zo’n 3200 woningen nu een daadwerkelijk herkenbaar vergezicht.

In een tweede fase zal Zwanenburg Projecten een volgend deelproject ontwikkelen. Daarin worden twaalf woningen aan het Van Harinxmakanaal gerealiseerd, die samen als een grote loods ogen. Dit project sluit qua moderne, industriële uitstraling aan op de Woonspods die nu in aanbouw zijn.

Afbeelding
Boeren houden koeien binnen: protest tegen stikstofbeleid Samenleving 31 minuten geleden
Afbeelding
Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum Wonen 2 uur geleden
Afbeelding
Into The Grave mag na twee jaar weer los! Evenement 6 uur geleden
Afbeelding
Cybercriminaliteit in Friesland neemt af met 22,8% Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Dit is wat ik vind van ‘cancel culture’ Column 20 uur geleden
Afbeelding
FVC’er Olivier Veldhuizen naar Cambuur Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Brand in opslagloods snel geblust in Leeuwarden Algemeen gisteren
Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen gisteren