Afbeelding
Foto: Zwanenburg Projecten

Hoogste punt nieuwbouwproject woonwijk Middelsee

Zakelijk

LEEUWARDEN/HEERENVEEN - De bouw van het allereerste nieuwbouwproject van de nieuwe woonwijk Middelsee is in volle gang en vanaf nu ook officieel beklonken. Het bereiken van het hoogste punt van de 44 zogenoemde Woonspods van vastgoedontwikkelaar Zwanenburg Projecten is met de kopers gevierd. 

Dit feestelijke moment werd georganiseerd bij Docks, het informatiecentrum en tevens horecagelegenheid van Middelsee. Wethouder Hein de Haan hield namens de gemeente Leeuwarden een kort woordje. Hierna werd onder toeziend oog van alle genodigden een vlag van het project met een hijskraan omhoog gehesen.

Realisatie door bouwbedrijf uit Heerenveen

Bouwbedrijf IIBO uit Heerenveen is verantwoordelijk voor de daadwerkelijke realisatie van het eerste woningbouwproject van de jongste wijk van Leeuwarden. Met het bereiken van het hoogste punt krijgen de plannen voor de uitbreiding van de Friese hoofdstad met zo’n 3200 woningen nu een daadwerkelijk herkenbaar vergezicht.

In een tweede fase zal Zwanenburg Projecten een volgend deelproject ontwikkelen. Daarin worden twaalf woningen aan het Van Harinxmakanaal gerealiseerd, die samen als een grote loods ogen. Dit project sluit qua moderne, industriële uitstraling aan op de Woonspods die nu in aanbouw zijn.

!
Afbeelding
RondOm’s Vriendenboekje: Thijs van Beijeren Persoonlijke verhalen 2 uur geleden
Afbeelding
Looft den Heer is al 125 jaar het muziekkorps van en voor Garyp Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Zes bijzondere boekentips over rouw Boek van de week 20 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Ik ben het frame van ‘verwende’ millenial meer dan zat Column 1 okt, 12:00
Afbeelding
Column Siegrid Schuitmaker: De knop om; starten met een gezonde leefstijl, hoe doe je dat? Column 30 sep, 15:00
Afbeelding
OG Capitals wil samen strijden om de prijzen: We willen stappen maken, maar dan wel op een gezonde manier en vooral met oog voor eigen jeugd Sport 30 sep, 12:00
Afbeelding
NHL Stenden maakt het leuker en makkelijker om herbruikbare waterfles te vullen Educatie 30 sep, 10:00
Afbeelding
Ellen over het Volwassencollege: “Ik heb na een heel fijn schooljaar mijn droombaan als doktersassistente gekregen” Educatie 30 sep, 08:00