Pergola met zonwering - EG Photography
Pergola met zonwering - EG Photography Foto: Emma Groenenboom

Drie redenen om te kiezen voor een pergola in de tuin

Wonen

FRIESLAND - Ben je op zoek naar een manier om je tuin een mooie invulling te geven? Er zijn genoeg mogelijkheden: van een groot grasveld of een terras tot een creatieve ruimte met veel bloemen en planten. Wat dacht je van een mooie pergola in de tuin? 

Met de perfecte zonwering zoals zonneschermen kies je voor bescherming tegen de zon en creëer je een heerlijke plek waar je volop kunt ontspannen. Meer redenen weten waarom een pergola in de tuin een goed idee is? Lees snel verder!

1: Een pergola is goed betaalbaar

Het hoeft helemaal niet veel geld te kosten om een pergola te plaatsen. En ook wanneer je kiest voor betaalbare pergola zonwering ben je verzekerd van lage kosten. Een pergola is ook met een lager budget heel goed haalbaar. Zo kun je zelf de pergola in elkaar zetten of kiezen voor een kant-en-klaar model. Een overkapping is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten: het is daardoor goed mogelijk om binnen je budget te blijven. Een pergola zorgt voor meer sfeer in de tuin!

2: Ideale ontspan plek in de tuin

Met een pergola kies je voor de perfecte relax-plek in de tuin. Zet hier mooie tuinmeubelen neer en maak het af met mooie zonneschermen of een schaduwdoek: je creëert meteen sfeer en een heerlijk plekje waar je volop geniet in het voorjaar en de zomer. En wanneer je kiest voor mooie decoratie met klimplanten en gezellige kussens heb je heel snel een sfeervolle plek gecreëerd wat de favoriete spot wordt van iedereen in huis! En omdat je heel makkelijk online goede zonwering koopt, ben je verzekerd van optimale schaduw. Van screens tot doeken: je vindt het online. 

3: Creëer diepte met een pergola

Een pergola is een leuke manier om je tuin meer diepte te geven. De pergola kan een doorgang vormen naar diverse delen in een tuin: zo doorbreek je de zichtlijn en creëer je een speels effect. De pergola zorgt er daarnaast ook voor dat een tuin groter lijkt. En omdat het plaatsen van een overkapping heel makkelijk en snel zelf geregeld is, kost het helemaal niet veel tijd om voor een groots resultaat te zorgen. Je kunt een pergola overal in de tuin plaatsen: ontdek de mogelijkheden en kies voor nog meer sfeer in jouw tuin!

Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00
Afbeelding
Tips voor jouw huisdier in de zomer Algemeen 10 aug, 15:00
Afbeelding
Nieuwe Rechtsback voor Cambuur: Sai is terug! Sport 10 aug, 11:40
Afbeelding
Grutte Pier Brouwerij maakt speciaal bier bij middeleeuwententoonstelling Fries Museum Evenement 9 aug, 18:00
Afbeelding
Auto’s in de kreukels na botsing in flauwe bocht in Leeuwarden Politie 9 aug, 15:59
Afbeelding
Grote verschillen in ‘laadpaaldichtheid’ Friese gemeenten Duurzaamheid 8 aug, 20:00
Afbeelding
SLOWTriatlon Waterland van Friesland op zaterdag 10 september Evenement 8 aug, 16:00