Afbeelding

JEUGDVOETBALDAGEN BIJ SC LEOVARDIA IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Sport

LEEUWARDEN - Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op vrijdag 25 februari 2022 tijdens de voorjaarsvakantie, zal er op het complex van sc Leovardia, uit Leeuwarden, de Jeugdvoetbaldag plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden. De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

De Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Inschrijving

Inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen kan via deze link: jeugdvoetbal. Iedereen mag zich aanmelden. Je hoeft dus geen lid te zijn van een bepaalde vereniging. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep te trainen zijn mogelijk.

Afbeelding
NHL Stenden installeert eerste BioTransformer bij Hotel Management School Educatie 11 uur geleden
Afbeelding
Brommerrijder gewond bij botsing met bestelbus in Leeuwarden Politie 14 uur geleden
Afbeelding
Bij @ease Leeuwarden zijn Friese jongeren welkom om gewoon even hun hart te luchten Gezondheid 17 uur geleden
Afbeelding
Gregorian Grace te zien in St. Bonifatiuskerk Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Mismatch opleidingen Column 24 mei, 15:00
Afbeelding
Componist des Vaderlands Martin Fondse schrijft muziek voor Nederland Evenement 24 mei, 14:40
Afbeelding
Boeren houden koeien binnen: protest tegen stikstofbeleid Samenleving 24 mei, 13:30
Afbeelding
Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum Wonen 24 mei, 12:00