Afbeelding
Foto: Ron Baltus

HOND2022 beleef houden van honden!

Evenement

LEEUWARDEN - HOND is een evenement over alles wat met houden van honden te maken heeft. Naast twee internationale hondententoonstellingen zijn er demonstraties, lezingen, workshops, winkels en je kunt er informatie krijgen over alle hondenrassen.

Het event HOND is de overkoepelende naam voor het event waarop 2 internationale hondenshows, de Fryslân Cup en de Winner, plaatsvinden. De deelnemers, exposanten genaamd, brengen hun rashonden voor in de showring. De honden worden beoordeeld door een exterieurkeurmeester en kunnen titels en prijzen winnen.

Demonstraties, workshops, shoppen wedstrijden en meer

Dit event is alleen veel meer dan een hondententoonstelling. Er zijn demonstraties van hondensporten, workshops waar je met je hond aan deel kunt nemen, hondensportwedstrijden, je kunt shoppen en je kunt er informatie over alle hondenrassen krijgen. Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot of heb je andere vragen, dan staat de rasvereniging je graag te woord. Ook geven we informatiesessies over de aanschaf van een hond. 

Dit event is veel meer dan een hondententoonstelling

Event- en demonstratiering

Hond besteedt ook aandacht aan andere sporten die je met je hond(en) kunt doen. In de event- en demonstratiering komen deze activiteiten aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het dansen met je hond oftewel dog dance. Daarnaast is er veel aandacht voor activiteiten met de jeugd en is er o.a. junior handling. Junior handling is het in competitieverband verantwoord en deskundig voorbrengen van een hond van jongeren t/m 18 jaar.

Kom op 25, 26 of 27 november naar het WTC Expo te Leeuwarden en beleef alles wat met houden van honden te maken heeft! Voor prijzen en tickets: www.HOND2022.nl.

Afbeelding
Onderzoeksjournalist Darshan Boerema checkt hoe ver je kan gaan met een neprijbewijs: “Bizar dat het zo makkelijk gaat" Persoonlijke verhalen 2 uur geleden
Afbeelding
Provinciale Staten vergadert in Holwert Samenleving 20 uur geleden
Afbeelding
Bjørn Johnsen traint mee met eerste selectie SC Cambuur Sport gisteren
Afbeelding
Twee auto's botsen op kruispunt in Leeuwarden Algemeen 30 jan, 12:28
Afbeelding
SC Cambuur verliest van Fortuna Sittard na zure VAR-momenten Sport 30 jan, 09:42
Afbeelding
Zweefvliegclub overhandigd bidboek aan gedeputeerde voor luchtvaart Algemeen 30 jan, 09:05
Afbeelding
TRANSFER: Navarone Foor per direct naar SC Cambuur Sport 28 jan, 20:14
Afbeelding
Arriva rijdt met 'Thialf Express' tijdens Daikin NK Afstanden Heerenveen Sport 28 jan, 12:00