Afbeelding

Studentenintroductie LEIP! Week terug en groter dan voorheen

Evenement

LEEUWARDEN - De voorbereidingen om nieuwe studenten in Leeuwarden te verwelkomen zijn in volle gang. Van 15 t/m 18 augustus organiseert Leeuwarden Student City een introductieweek die niet alleen uitgebreider is dan voorheen, maar waaraan ook studenten kunnen deelnemen die het de afgelopen twee jaar misliepen vanwege corona.

Het LEIP! Festival, dit keer vanwege Bosk op het Wilhelminaplein in plaats van Oldehoofsterkerkhof, heeft bekende namen als Davina Michelle, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez en andere grote Nederlandse artiesten op het programma om een onvergetelijke avond te garanderen.

Wat gaan de studenten daarna zoal beleven?

Er volgt een week met onder andere picknicken in de Prinsentuin, meezingen met Vangrail op het Hofplein, het ontdekken van hotspots met een Student Walk door de stad, uitproberen van de leukste sporten, eten met studentenverenigingen en genieten van een film in de openlucht. Een volledig programma om studenten kennis te laten met de stad en met elkaar.

Carin van der Meij, directeur Leeuwarden Student City: “Geweldig dat we dit jaar een extra uitgebreid programma kunnen aanbieden voor de Leeuwarder studenten. Na een lange periode van beperkende corona maatregelen hebben we er extra zin in om studenten weer met elkaar te laten genieten van muziek en hen een goede start van het studiejaar te geven.”

Meer informatie en tickets op https://www.leip.nu/.

Afbeelding
Afbeelding
!
Afbeelding
RondOm’s Vriendenboekje: Thijs van Beijeren Persoonlijke verhalen 2 uur geleden
Afbeelding
Looft den Heer is al 125 jaar het muziekkorps van en voor Garyp Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Zes bijzondere boekentips over rouw Boek van de week 20 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Ik ben het frame van ‘verwende’ millenial meer dan zat Column 1 okt, 12:00
Afbeelding
Column Siegrid Schuitmaker: De knop om; starten met een gezonde leefstijl, hoe doe je dat? Column 30 sep, 15:00
Afbeelding
OG Capitals wil samen strijden om de prijzen: We willen stappen maken, maar dan wel op een gezonde manier en vooral met oog voor eigen jeugd Sport 30 sep, 12:00
Afbeelding
NHL Stenden maakt het leuker en makkelijker om herbruikbare waterfles te vullen Educatie 30 sep, 10:00
Afbeelding
Ellen over het Volwassencollege: “Ik heb na een heel fijn schooljaar mijn droombaan als doktersassistente gekregen” Educatie 30 sep, 08:00